3 motive pentru care sa folosesti placi ceramice mari in amenajarea ta

Placile ceramice mari sunt, dupa cum le prezinta si numele, placi ceramice cu dimensiuni extra, dar care pastreaza aceleasi caracteristici ca si placile ceramice normale. Mai mult decat atat, datorita dimensiunilor marite, lastrele de ceramica vin la pachet cu noi beneficii pentru persoanele care doresc sa le foloseasca in amenajarile lor interioare.

Totusi, este de retinut faptul ca aceste placi ceramice de dimensiuni extra nu pot inlocui placile de ceramica traditionale in absolut orice context. De exemplu, placile mari sunt utilizate cu precadere in spatiile de tip corporate si in holurile de intrare sau livingurile de dimensiuni mari ale caselor. Rareori vei vedea lastre de ceramica in interiorul unui apartament, desi acest lucru este posibil.

Iata trei motive pentru care ar trebui sa ai in vedere utilizarea unor placi ceramice mari in amenajarea ta!

Numar redus de linii intre placi

Liniile de chit sunt un motiv pentru care multe persoane cauta alternativa la placile ceramice traditionale. De altfel, alegerea culorii chitului poate fi la fel de dificila ca alegerea designului placilor de ceramica – asadar, de ce sa nu reduci numarul acestor linii?

Placile de ceramica mari sunt recunoscute pentru faptul ca, la prima vedere, nu prezinta linii de chit. Culoarea chitului, fiind in volum redus alaturi de placile de ceramica, este mascata cu usurinta de dimensiunea impunatoare a acestora, precum si de designul lor.

Apoi, la nivelul unui apartament unde, deseori, o singura placa de ceramica mare cu un design inedit este montata pe un perete, liniile de chit nu vor exista.

Creeaza o atmosfera moderna si ofera senzatia de spatiu

Lipsa liniilor de chit si marimea placilor ceramice contribuie unei amenajari moderne, chiar minimaliste. Aceste placi ceramice mari ofera astfel si o senzatie de spatiu in orice incapere, indiferent daca sunt instalate la nivelul intregului perete sau doar pe o portiune a acestuia, ca zona de accent.

Unul dintre principalele avantaje ale acestor placi consta in faptul ca pot avea si aspect de piatra naturala, devenind astfel indispensabile in amenajarile cu estetica moderna.

Sunt usor de intretinut si curatat

Placile de ceramica sunt deja usor de curatat, partea mai dificila de intretinut fiind liniile de chit – totusi, acestea practic nu sunt prezente la nivelul acestor placi ceramice mari. Astfel, o amenajare care include astfel de placi devine mult mai usor de intretinut si de curatat.

Placile ceramice beneficiaza deseori de o suita de tratamente de protectie impotriva depunerilor si prafului. Astfel, ai nevoie doar de o laveta umeda pentru a reda stralucirea din prima zi a fiecarei placi de ceramica.

Dupa cum poti observa, placile de ceramica mari, desi au un nivel ridicat de functionalitate la nivelul unei amenajari, au mai degraba un rol estetic – creeaza acel modern de care foarte multe locuinte sau birouri au nevoie in ziua de astazi.

Daca esti de parere ca si tu ai nevoie de placi ceramice mari in locuinta sau afacerea ta, nu ezita sa contactezi expertii Delta Studio pentru un sfat, o recomanare sau pentru o lista cu produse premium si la un pret competitiv!

Previous post Te poate ajuta o clinica de kinetoterapie cu durerile de spate? Afla aici!
Next post 7 intrebari si raspunsuri esentiale despre analiza de risc