4 motive pentru care ar trebui sa participi la un curs limba franceza chiar acum

Cunoasterea unei singure limbi nu mai este suficienta, mai ales in lumea de astazi, care pune accent pe diversitate pe toate planurile, atat personal, cat si profesional. Daca ai decis sa pornesti pe calea studiului pentru imbogatirea cunostintelor, atunci un curs limba franceza poate fi un inceput minunat pentru tine. Limba oficiala in cinci tari, franceza este vorbita de sute de milioane de oameni in mod fluent, deci cunoasterea acestei limbi cu siguranta iti va oferi multe oportunitati.

Franceza este mai mult decat o multime de vorbitori din intreaga lume. Este limba ce sta la baza culturii, a istoriei, artei si traditiei. Un curs de limba franceza te va ajuta sa te conectezi la toate acestea in cel mai scurt si eficient mod cu putinta.

Am stabilit ca franceza este un punct forte pentru oricine o vorbeste. Citeste in continuare si afla ce alte beneficii iti poate aduce participarea la un curs de limba franceza!

Nu mai este suficient sa vorbesti limba engleza

Desi engleza este un punct forte destul de valoros, abilitatea de a vorbit aceasta limba a devenit deja ceva comun, deci nu mai este suficienta doar cunoasterea acestei limbi. 

Engleza este inca limba globalizarii, dar participarea la un curs de limba franceza iti poate oferi multe oportunitati, imbogatindu-ti CV-ul sau ajutandu-te sa te conectezi cu noi culturi.

Franceza este utila daca vrei sa studiezi in strainatate

Capacitatea de a vorbi franceza iti va permite sa studiezi in mai multe scoli, indiferent de varsta ta. Participa la un curs de franceza si pregateste-te sa mergi la unele din cele mai bune universitati din Europa!

Primirea unei educatii de clasa mondiala este cu siguranta un motiv excelent pentru care ar trebui sa paticipi la un curs de limba franceza.

Da un impuls carierei tale

Multilingvismul iti poate mari semnificativ sansele de a te angaja. De asemenea, iti ofera fundatia necesara pentru a accesa beneficii salariale mai mari.

Indiferent in ce industrie lucrezi sau planuiesti sa lucrezi, fie ca vorbim despre industria farmaceutica, auto, comunicare, asistenta medicala, IT, sau orice altceva, franceza este una dintre limbile de top pe care sa le cunosti astfel incat CV-ul tau sa iasa in evidenta.

Participarea la un curs de limba franceza iti permite sa iti largesti orizonturile profesionale si sa ai un parcursul profesional de succes.

Franceza este o limba oficiala a ONU si a relatiilor internationale

Daca te temi ca aceasta limba va deveni cu timpul irelevanta, sa stii ca iti faci griji degeaba. Franceza este una din cele sase limbi oficiale ale Natiunilor Unite, asa ca nu va trebui niciodata sa te temi ca este doar un trend. De asemenea, este una dintre limbile folosite pentru a comunica in intalnirile UNESCO si NATO.

Invatarea francezei te va ajuta sa inveti si alte limbi

Cu cat cunosti mai multe limbi, cu atat vei gasi mai multe lucruri in comun intre acestea. Un curs de limba franceza te ajuta sa pui bazele mai multor abilitati esentiale: memorare, creare de legaturi intre notiuni, abilitati de citire si intelegere a textelor, abilitati de vorbire si pronuntie etc. Deoarece este o limba romanica la origine, stiind deja limba romana, vei putea invata si alte limbi inrudite extrem de usor.

Daca aceste motive te-au convins, atunci este timpul sa iei initiativa si sa participi la cursurile de limba franceza oferite de Centrul Bsmart. Ce mai astepti? Invata alaturi de profesionisti dedicati meseriei lor!

Previous post Craciunul în Laponia, ce trebuie să știi
Next post AllmaDesign: Agentia de Marketing Online care transforma visurile în realitate