Află tot ce trebuie să știi dacă te afli în căutarea unei pardoseli perfecte pentru spațiul tău!

Dacă te-ai decis că este momentul să amenajezi un spațiu, cu siguranță vei ajunge în momentul în care vei fi în căutarea unei pardoseli potrivite! Fie că este vorba despre casa, biroul, magazinul, sau chiar o hală, o pardoseală potrivită, de calitate, îți va îndeplini toate cerințele și va fi rezistentă în timp, oferind spațiului aspectul potrivit!

Află, citind rândurile de mai jos, informații importante despre pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice și chiar pardoseli elicopterizate din beton!

Ce înseamnă pardoseli epoxidice?

Pardoselile epoxidice sunt obținute din rășini epoxidice, mai exact din substanțe chimie a căror stare de agregare naturală este lichidă. Acest tip de pardoseli se potrivesc spațiilor sterile, în care traficul este intens. În cazul în care te afli în căutarea unei pardoseli ideale pentru o hală sau pentru un magazin, atunci trebuie să știi că aceasta este cea mai bună variantă pentru care poți opta! În urma montării profesionale a unei astfel de pardoseli, te vei putea bucura de o suprafață perfect plană, confortabilă și rezistentă, dar și foarte ușor de întreținut!

Pardoselile poliuretanice, o variantă foarte confortabilă

Trebuie să știi că aceste pardoseli sunt obținute prin amestecul unor cimenturi speciale cu rășini poliuretanice. Aplicându-se sub formă lichidă, poți alege densitatea de care ai nevoie și în plus te poți bucura de avantajul d ea nu avea praguri, acest lucru facilitând libertatea de mișcare, dar și întreținerea pardoselii.

Pardoseli cu cuarț, pardoseli elegante

Având un aspect deosebit, acete pardoseli pot fi aplicate într-o multitudine de spații. Fie că ai nevoie de pardoseală pentru bucătărie, pentru o cafenea sau chiar pentru un restaurant, trebuie să știi că această variantă este potrivită tuturor acestor spații! Pe lângă aspectul deosebit de plăcut al acestor pardoseli, trebuie să știi că te vei putea bucura și de siguranța oferită de acestea, deoarece și tu, și cei dragi, nu veți aluneca din cauza umezelii sau a grăsimilor. Ține cont de faptul că ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori și ia în considerare imaginea de ansamblu a spațiului, stilul acestuia, astfel încât alegerea să fie potrivită!

Pardoseli elicopterizate din beton, special create pentru magazine, depozite, hale sau garaje

Având un aspect industrial, pardoselile elicopterizate îți oferă o suprafață perfect plană, deosebit de rezistentă în timp, dar și ușor de întreținut. Vei descoperi că ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori și probabil acest lucru va fi dificil. Pentru a face cea mai bună alegere, ține cont de imaginea de ansamblu a spațiului, dar și de preferințele tale pentru a te bucura de rezultatul dorit!

Pardoseli decorative, special create pentru locurile de recreere

Fiind concepute special pentru a fi montate în locuri în care se desfășoară activități de recreere, alegând o pardoseală decorativă cu siguranță te vei putea bucura de un rezultat deosebit!

Cum se montează pardoselile?

În funcție de tipul pardoselii de care ai nevoie, montajul diferă. Cel mai bine este să nu încerci să improvizezi, ci să apelezi la o echipă cu experiță, specializată în montajul pardoselilor. Aceasta va avea experiența necesară întreprinderii lucrării în cel mai scurt timp cu putință, iar tu te vei putea bucura de rezultate pe măsura așteptărilor!

Online, pe PardoseliIndustriale.ro poți comanda, din confortul propriei case, în doar câteva minute, tipul de pardoseală de care ai nevoie. Fie că dorești pardoseli epoxidice, decorative sau pardoseli poliuretanice, pe toate le găsești aici și le poți comanda utilizând datele de contact de mai jos!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542

Previous post Cum ajută Agenția AllmaDesign întreprinderile să prospere online
Next post Crearea unui magazin online de succes și cum vă poate ajuta Agenția AllmaDesign