Anunt umanitar – sa ajutam un salvator: Statescu Livia Mihaela

Poate o știi pe Livia, poate că nu. Dacă ai cunoscut-o, știi deja ce om extraordinar este, cât de mulți oameni a ajutat, cât de mulți oameni a salvat în cei peste 20 de ani de muncă pe Ambulanță.

Tu știi ce medic dedicat este, ce prietenă buna este și ce mama exemplară este pentru Andrei, fiul ei de 14 ani, pe care îl crește singură.

Poate ai fost unul din pacienții ei, la care a venit în miez de noapte sa-ți ușureze suferința. Poate ești unul dintre prietenii ei, care măcar o data a sunat-o pentru un sfat medical.

Poate ești unul dintre cunoscuții ei, care i-ai admirat inteligenta, forța interioară și zâmbetul, mereu pe chip. Sau poate nici nu o cunosti…

Te asigur însă că este un om extraordinar, pentru care chiar merită să te implici. Poate că știi și că Livia este foarte bolnavă, că luptă de un an cu cel mai agresiv tip de cancer, deși, dacă o vezi cum muncește în continuare poate nu ai crede ca este atât de bolnava. Este, crede-mă, și nu s-a plâns și nu a arătat celorlalți cât de mult luptă să trăiască. Din păcate, starea ei s-a agravat foarte mult în ultimele săptămâni, iar în România nu mai au nicio alternativă de tratament.

Din fericire, poate avea o șansa la viață cu tratamentul avansat de la spitalul Anadolu, din Turcia. Te rog, hai să o ajutăm sa ajungă în Turcia și să înceapă tratamentul cât mai curând. Dosarul ei a fost trimis la Anadolu și o așteaptă oricând. Sunt costuri mari, care depășesc veniturile noastre, dar cu un efort colectiv putem strânge banii de care are nevoie.

Orice sumă este bine-venită, nu e nevoie de un efort prea mare din partea ta. Dacă reușim să ne implicăm cât mai mulți, cu donații mici și multe, putem strânge banii necesari.

Contul in care se pot face donații: RO65BTRLRONCRT00B8553302 Banca Transilvania

Titular cont: Statescu Livia Mihaela

Îți mulțumesc!🙏

Previous post 5 metode de a economisi bani pentru electricitate corect
Next post Unde ai nevoie de un termometru cu infrarosu?