Bateriile pentru cada freestanding – ce elemente să iei în considerare înainte de a alege un model?

Ți-ai schimbat cada veche cu una nouă, de tip freestanding, pentru că îți dorești să te bucuri de confort după fiecare zi lungă și dificilă la serviciu?

Atunci, cu siguranță ești și în căutarea unei baterii cada freestanding de aici, pe care să o folosești cât mai ușor și care să îți pună la dispoziție funcții moderne și interesante. Pentru a putea alege cel mai bun model de pe piață, rândurile de mai jos îți vin în ajutor.

Baterii cada freestanding în funcție de montaj

Cele mai multe dintre bateriile de cadă freestanding pe care le găsești astăzi pe piață sunt create special pentru astfel de căzi, fiind individuale și se montează direct pe podea, având un picior suficient de înalt. Aceste obiecte sanitare sunt concepute pentru a-ți oferi confortul necesar în momentele tale personale. De asemenea, dacă decizi să așezi cada modernă lângă unul dintre pereții din baie, poți opta pentru o baterie încastrată modernă și elegantă, care te ajută să economisești spațiu. Rămâne la alegerea ta care dintre aceste tipuri de baterii este potrivit pentru tine, în funcție de modul în care îți amenajezi spațiul.

Cum acționezi apa?

Un alt aspect, care te poate ajuta să iei cea mai bună decizie în privința bateriei pentru cada ta stand alone este referitor la modul în care acționezi apa. De exemplu, poți alege dintre următoarele variante:

  • baterie cu monocomandă – este prevăzută cu un singur robinet, pe care trebuie doar să îl rotești fie spre stânga, fie spre dreapta, pentru a obține apă caldă și apă rece. O astfel de baterie este modernă și simplu de folosit, inclusiv de către cei mici;
  • baterie cu dublă comandă – este vorba despre bateria clasică, ce are 2 robineți separați, unul fiind pentru apă rece, iar celălalt pentru apă caldă. Poți alege acest model mai ales dacă ești adeptul stilului clasic și poate îți dorești, de exemplu, o baterie în stil vintage, care să îți amintească de vremurile de odinioară;
  • baterie pe bază de senzori – este una din cele mai noi baterii de pe piață. Nici măcar nu trebuie să o atingi, pentru ca apa să pornească, fiind suficient să îți apropii mâinile de ea. Bateria cu senzori este una eficientă, care te ajută să economisești apă și care, totodată, este foarte interesantă ca aspect.

Simplă sau termostatată?

Bateria pe care o alegi pentru cada ta freestanding poate fi simplă, clasică ori termostatată. Despre varianta termostatată este bine să ai în vedere că îți permite să setezi temperatura optimă a apei, urmând ca apoi să te bucuri de băi lungi și relaxante, fără să-ți mai faci griji în privința fluctuațiilor de apă caldă/apă rece. Mai mult, bateria termostatată te ajută să economisești și să te bucuri de o factură mai mică la apă.

Design

Design-ul bateriei este și el important atunci când cauți să alegi un model de pe piață. Acum ai la dispoziție o varietate de opțiuni, începând de la cele mai simple, până la bateriile deosebite, cu forme simple, drepte, minimaliste și până la bateriile în stil vintage, care sunt create special pentru băile cu influențe din trecut, dar care sunt extrem de elegante.

Elves.roîți propune o gamă foarte variată de obiecte sanitare de calitate, pe care să le folosești cu încredere pe termen lung. Online găsești de la cea mai interesantă oglinda rotunde baie: https://elves.ro/31-oglinzi-de-baie, până la baterii de calitate, dar și căzi freestanding moderne și frumoase ca design, iar pe toate le poți comanda extrem de ușor.

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183