Cartea “Identitate prin Har” de Nicu Zaharie, disponibilă și în format electronic

Te simți constant sub presiunea acestei vieți și ai senzatia ca deseori ajungi la capătul puterilor? Te vezi mereu prin prisma greșelilor, a vinei, a rușinii și te lași acaparat de regrete? Ai impresia ca ai luat doar decizii greșite sau ai eșuat în foarte multe din provocările sau alegerile pe care le-ai avut in fata? 

Ori poate te lupți în continuu sa iti gasesti un sens în viața, sa fii de folos si sa descoperi împlinirea? Ti-e teama ca niciodata nu vei iesi dintr-un cerc vicios în care te invarti de prea multă vreme, te plangi de sărăcie și boala? Descopera o carte ce iti poate arata tot adevărul despre identitatea ta, ca si om, despre valoarea și sensul vieții, în Dumnezeu – cumpara acum cartea Identitate prin Har de Nicu Zaharie, in libraria creștină Goldbooks.ro sau descarc-o usor, pe telefon, din Google Play, de aici, la un preț și mai mic.

Afla cum Isus Cristos a luat asupra Sa bolile, neputințele, blestemele și păcatele tale și ti-a dat o nouă identitate. Acum ești prețuit, iubit și mostenitor al promisiunilor lui Dumnezeu. El, Fiul Dumnezeului celui Viu, a purtat o coroana de spini, a fost batut si ucis pentru ca tu sa porti o cununa de aur.  

Bucura-te de acest mesaj ce da viata si descopera adevarul Scripturii – afla cine esti, ca si crestin nascut din nou, ce afirma Dumnezeu despre tine si ce valoare ai, cu adevarat. Adevarul acestei carti, revelat intr-un limbat simplu, practic si inspirat din Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia,  te va putea ajuta sa rupi lanturile minciunii sau necunoasterii din trecut.

Cu toții știm ca Isus a trebuit sa moara pentru noi și pentru păcatul nostru… afla insa prin “Identitate prin Har” despre cum valoarea noastra trebuie acceptata, ca fii și fiice de Împărat, devenind cu adevărat oameni după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.

Cartea de 171 de pagini este împărțită în 11 capitole și aduce răspunsuri legate de viață și umblarea crestinului, astăzi, vorbind despre cum am fost infiati de Tatal, despre iertarea divina, transformarea la care am fost chemati, puterea vindecarii prin Cristos, roadele Duhului Sfant, calauzirea divina, rolul credintei, darurile spirituale și marea trimite a Domnului.

Iată cateva dintre recenziile lăsate de cititori, atat în libraria Gold Books, cât și pe rețelele sociale sau in Google Play (locul de unde poate fi momentan descarcata pe telefoanele și tabletele ce folosesc Android):

“Am citit-o in format fizic. E foarte buna cartea. Am înțeles niște lucruri pe care nu le-am stiut inainte, chiar dacă am citit consecvent din Biblie. Am înțeles ca Dumnezeu ma iubeste așa cum sunt și planurile Lui pentru mine sunt extraordinare. Mai mult de atat, practicand pașii din cate, am invatat sa ascult vocea lui Dumnezeu. El chiar ne vorbește! Dacă încă nu ai citit cartea, nu știi ce ai pierdut. Îți va schimba viața!”

“O carte simpla si profunda. Citind-o am realizat ce mult ma iubeste Dumnezeu și am încetat sa ma mai plang de ceea ce credeam ca nu am. Acum știu ca sunt binecuvantata deoarece Isus a purtat blestemul meu pe cruce. Sunt o fiica a lui Dumnezeu. Sunt iubita de El! Recomand aceasta carte!”

“Mi-a placut. O carte scrisă pentru oameni normali, fără teologie inalta, fără cuvinte in greaca sau ebraică. Simpla si de inteles. Mulțumesc pentru cadou, pentru efortul fizic de a o scrie, pentru timpul investit în carte!”

“O carte care ne explica, într-un limbaj accesibil tuturor, cine suntem noi în Hristos. De asemenea foarte practica. O recomand tuturor celor care au pornit recent pe cale cu Isus, dar și celor care, poate, au uitat care le este adevărata identitate!”

“Prezinta adevaruri simple dar puternice prin care omul își cunoaste identitatea primită de la Dumnezeu.”

“Merita citita, usor de inteles și să-ți analizezi identitatea ta, de fiu sau fiică a Tatălui.”

“O carte minunată, pe înțelesul tuturor! O recomand.”

Citește acum “Identitate prin Har” de Nicu Zaharie si vei imbratisa cu credinta tot ceea ce spune Dumnezeu despre tine, primind puterea si speranta de privi cu ochi noi circumstantele din jur si ziua de maine! Poti descarca si citi gratuit primul capitol din carte, in libraria de carti crestine www.goldbooks.ro.

Previous post A fost odata… ARO. Imagini de colectie
Next post Explorarea beneficiilor cursurilor social media pentru afaceri