Ce covoare se potrivesc pentru bucataria ta?

O bucatarie nu este adesea prima camera cu, care oamenii asociaza pentru prima data covoarele. In cele din urma, bucatariile trebuie sa fie practice, dar asta nu inseamna ca nu poti amplasa covor bucatarie. Exista multe moduri in care un stil poate fi atat practic, cat si poate face minuni pentru decorul spatiului din bucatarie.

Poate te gandesti la bucataria ta aglomerata si te intrebi daca un covor bucatarie va fi potrivit? In mod surprinzator, daca alegi cu grija pentru nevoile tale specifice, un covor bucatarie poate fi un accesoriu practic si util.

Bucatariile sunt de toate formele si dimensiunile, ceea ce face mult mai dificil sa gasesti un covor bucatarie. Dar nu iti fa probleme, exista covoare bucatarie care se vor potrivi perfect nevoilor tale.

Care este dimensiunea bucatariei?

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui sa le faci inainte de a cumpara covor bucatarie este sa masori dimensiunea incaperii. Ar fi dezamagitor daca ai ajunge acasa cu un covor proaspat achizitionat si ai vedea ca nu se potriveste in spatiul in care ti-ai dori. Odata ce aceasta sarcina usoara este eliminata, esti gata sa incepeti sa explorati idei pentru cumpararea de covoare bucatarie.

Din ce forme de covor poti alege?

Majoritatea oamenilor aleg un covor dreptunghiular sau patrat ca prima alegere. Este o modalitate prudenta si fantastica de a-ti contura cu adevarat bucataria. Arata minunat si fermecator langa chiuveta sau in fata unui aragaz. Adaugarea unui covor bucatarie cu forma geometrica este perfecta pentru bucatariile cu design contemporan.

Unde sa amplasezi un covor bucatarie?

Covoarele de bucatarie sunt plasate fie in centrul bucatariei, fie pe partea laterala a blatului. In functie de forma bucatariei le poti amplasa chiar si in centrul camerei. Covoarele mici de bucatarie arata grozav langa chiuveta sau aragaz. Evita sa amplasezi un covor langa frigider.

Cum sa alegi culoarea pentru covor bucatarie?

Arunca o privire in bucatarie pentru a vedea ce culori ai. Pentru a coordona culorile si a le potrivi va trebui sa alegi doua sau trei culori principale din bucatarie.

Alegerea culorii covorului tau poate schimba starea de spirit si senzatia din bucatarie. Nuantele de roz, rosu, portocaliu si galben vor atrage o senzatie calda plina de viata. Culorile verde, albastru si violet vor oferi bucatariei tale o prezenta linistitoare. Un covor de culoare inchisa intr-o bucatarie mare va arata frumos, dar adaugandu-l intr-o bucatarie mica o va face sa arate mai intunecoasa.

Ia in considerare covoare care sunt usor de curatat

Este important sa iei in considerare un covor bucatarie rezistent la pete si usor de curatat. Covoarele din bumbac se pot curata in masina de spalat si sunt optiuni inteligente si practice.

De asemenea, poti lua in considerare covoarele din nylon, poliamida si polipropilena. In primul rand, nu sunt inflamabile, ceea ce este un beneficiu evident in bucatarie. Folosite in mod traditional ca si covoare de interior, sunt, de asemenea, rezistente la pete si de departe cele mai usor de curatat.

Previous post Prima expo-conferință a producătorilor și investitorilor în energie solară găzduiește 300 de participanți din 7 țări
Next post Unde ai nevoie si pentru ce ai nevoie de sa inchiriezi o nacela in Bucuresti