Ce spun medicii despre chiloții modelatori

Dacă nu ai încercat încă lenjeria modelatoare, află că aceasta este foarte populară, datorită rezultatelor pe care le oferă. Chiloții modelatori sunt, probabil, cei mai apreciați, datorită faptului că pot ascunde imperfecțiunile din zona abdomenului, feselor și coapselor, în timp ce elimină urmele lăsate de lenjerie convențională. Mai bine spus, ajustează formele corpului, astfel încât talia să arate mai suplă iar coapsele mai bine rotunjite.

Spre deosebire de corsetele din timpurile medievale, ce erau foarte dure cu corpul unei femei, lenjeria modelatoare din zilele noastre nu vor modifica permanent cutia toracică și nici nu vor muta organele de la locul lor. Totuși, dacă se face abuz sau nu se alege corect lenjeria modelatoare în funcție de corp, pot apărea anumite probleme, spun medicii. Dar, dacă se utilizează cu bun simț, iar mărimea aleasă este în conformitate cu realitatea și nevoile corpului, aceste mici ajutoare pot îmbunătăți vizibil forma corpului.

  • Mărimea contează cel mai mult

Pentru a te bucura de întregul potențial al lenjeriei modelatoare, este extrem de important să alegem mărimea potrivită pentru noi. Vezi tu, nu vei obține rezultate mai spectaculoase dacă îți alegi o mărime mai mică sau dacă lenjeria e mai strâmtă. Din contră, te vei simți incomod și poți chiar ajunge la simptome neplăcute (amorțeală, furnicături, durere etc.). 

Lenjeria modelatoare te poate într-adevăr ajuta să arăți mai bine în hainele preferate, oferind fluiditate corpului tău. Dar, totul stă în alegerea mărimii corecte. Dacă respecți acest aspect, nu doar că te vei simți comod în timp ce vei purta chiloții modelatori preferați, dar vei evita aspectele negative legate de abuzul acestui tip de lenjerie. Din acest motiv e bine să te măsori (sau să rogi pe cineva să te ajute) pentru a putea face alegerea corectă.

  • Fii atentă la reacții ale pielii

Dacă ai pielea sensibilă, este posibil să te confrunți cu iritații ale pielii. Calitatea ar trebui să primeze dacă vrei să utilizezi lenjerie modelatoare, pentru a evita materialele și chimicalele ce ar putea cauza neplăceri la nivelul pielii. Totuși, aceste iritații pot apărea și dacă porți lenjerie modelatoare pentru prea mult timp. 

Pielea iritată va fi roșie și vei resimți mâncărimi. În cazuri severe, iritația sau alergia poate duce la infecții locale. Dacă observi iritații ale pielii după ce ai purtat lenjerie modelatoare, e bine să faci o pauză până când pielea se reface. Apoi, încearcă un alt brand (de calitate superioară) sau o mărime mai mare. Ține minte, dacă lenjeria modelatoare lasă urme, atunci sunt șanse mari ca aceasta să fie prea strâmtă. De asemenea, menține igiena lenjeriei prin spălarea ei frecventă.

  • Apelează la bunul simț

Poți purta chiloți modelatori sau orice alt tip de lenjerie modelatoare fără probleme dacă apelezi la bunul simț. Ce înseamnă asta? Spre exemplu, oprește-te din a purta lenjerie modelatoare dacă îți irită pielea. Poartă doar lenjerie de mărime potrivită pentru tine. Și nu purta lenjerie modelatoare pentru perioade îndelungate de timp (în nici un caz nu dormi în lenjerie modelatoare). 

Dacă vrei să porți lenjerie modelatoare, poți face asta fără griji. Ține doar cont de aceste recomandări și încearcă să nu faci rabat de la calitate. Spre deosebire de alte articole vestimentare (precum jeanșii), lenjeria modelatoare e foarte flexibilă și se poate întinde până la 500%. Trebuie doar să faci alegeri înțelepte pentru a te bucura de rezultatele dorite.

Dacă nu te-ai gândit la o astfel de achizitie sau lenjeria modelatoare nu este, pur și simplu, pe lista ta de priorități, aruncă o privire pe www.evanoir.ro, cu siguranta te vei convinge ca aceste produse nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba ta.