Cum găsești cel mai bun avocat penal din țară?

Din întâmplare ești în căutarea unui avocat penal și nu găsești pe nimeni care să se ridice la înălțimea așteptărilor și nevoilor tale? Căutările pot lua sfârșit acum, deoarece te anunțăm cu mândrie că ai ajuns față în față cu unul dintre cele mai bune birouri de avocatură din țară.

Un avocat în București poți găsi oriunde, însă cel mai bun avocat se găsește foarte greu. Norocul tău este că în acest moment ai aflat că cel mai bun avocat se găsește la noi: Buju Stanciu și Asociații.

Citește în continuare pentru a afla absolut tot despre serviciile noastre și echipa noastră de avocați. Ai nevoie de un avocat criptomonede? Află acum unde trebuie să mergi!

Buju Stanciu și Asociații – cel mai bun birou de avocatură din București

Cele mai grele lucruri atunci când ai nevoie de un avocat sunt următoarele: găsirea unui avocat bun și lăsarea problemei pe mâna unui necunoscut. Cu siguranță, avocatul tău trebuie să fie confidentul tău, însă nu toată lumea are deja pe cineva de încredere alături. În cazul în care este prima dată când ai nevoie de serviciile unui avocat, să știi că la Buju Stanciu și Asociații găsești tot ce ai nevoie!

În continuare, îți prezentăm unele din cele câteva motive pentru care ar trebui să ne alegi:

 1. Suntem atenți la absolut toate detaliile cazului pentru a asigura servicii eficiente și rezolvări în cel mai scurt timp.
 2. Ai parte de toată confidențialitatea din lume, deoarece ceea ce se discută în birourile noastre tot acolo rămâne.
 3. Ne poți contacta indiferent de problemă și oră.
 4. Numeroasele arii de expertiză cu care lucrăm dovedesc profesionalismul și competențele noastre multidisciplinare.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre și despre echipa noastră te invităm pe site-ul nostru. Suntem siguri că nu vei rămâne dezamăgit de ceea ce poate oferi biroul nostru de avocatură.

Află care sunt serviciile firmei noastre și cu ce te putem ajuta

Un birou bun de avocatură se cunoaște după serviciile pe care acesta le poate oferi clienților săi. Cu cât serviciile sunt mai numeroase, cu atât mai bine se cunoaște și pregătirea profesională a avocaților cu care urmează să „colaborezi”.

În continuare îți vom prezenta ariile de expertiză în care activăm.

 1. Blockchain și criptomonede
 2.   Achiziții publice
 3. Comerțul electronic
 4. Drept civil
 5. Drept comercial
 6. Drept imobiliar și urbanism
 7. Drept penal și drept penal al afacerilor
 8. Dreptul familiei
 9. Dreptul fiscal
 10. Dreptul imigrației
 11. Dreptul muncii
 12. Malpraxis medical
 13. Protecția datelor cu caracter personal
 14. Proprietatea intelectuală
 15. Start-up și investiții
 16. Token-uri nefungibile și active digitale

Mai multe detalii în legătură cu fiecare arie de expertiză în parte poți găsi pe site-ul nostru.

Când să apelezi la un avocat penal

Un avocat penaleste o persoană responsabilă de aplicarea unor reguli anumite reguli pentru a-și proteja clienții și pentru a se asigura că toate drepturile sale sunt respectate.

Știi că ai nevoie de un astfel de avocat dacă îți dai seama că te afli în cel puțin una dintre următoarele cazuri:

 • În cazul unei infracțiuni rutiere în care au fost incorporate cel puțin una dintre următoarele situații: omor, conducerea unui vehicul deținând acte false sau expirate, furt, conducerea fără permis sau sub influența alcoolului/substanțelor interzise, accidente cu vătămări corporale, conducerea unui vehicul furat.
 • Transportul sau deținerea de substanțe interzise.
 • Traficul de persoane.
 • Uciderea din culpă.
 • Deținerea de acte false.
 • Falsificarea actelor.
 • Darea sau luarea de mită.
 • Orice alte infracțiuni.

Pe scurt ai nevoie de un avocat penal în cazul în care ești victima unei astfel de infracțiuni sau ești suspectat pentru o astfel de infracțiune. Acesta trebuie să te reprezinte și să îți ofere servicii de consultanță la cererea ta.

Ai încredere în cel mai bun birou de avocatură din România!

Buju Stanciu și Asociații este firma de avocatură în care oricine ar trebui să aibă încredere. Echipa noastră este formată din persoane confidente și responsabile, care muncesc continuu pentru dezvoltarea lor profesională. Dacă ai o problemă, o poți lăsa pe mâna noastră. Noi îți promitem că nu te vom dezamăgi, ba chiar vei avea de câștigat cu ajutorul nostru!

Nu ezita să ne contactezi sau să ne faci o vizită pe site pentru mai multe detalii sau pentru eventuale răspunsuri la întrebările pe care le ai.