Cum se diferentiaza noile solutii iluminat led fata de iluminatul conventional?

Cei care doresc sa se simta bine in propria locuinta si sunt atenti la cele mai mici detalii, au acum ocazia sa isi personalizeze chiar si sistemul de iluminat. Datorita noilor solutii de iluminat led, becurile conventionale si mult prea comune pot fi inlocuite cu benzi led, de lungimi diferite si foarte subtiri. Acestea pot fi amplasate atat pe marginea mobilierului, pentru a contura partea de jos sau cea superioara sau pot pune accentul pe anumite zone ale unei camere, cum ar fi un colt mai romantic sau o zona de studiu.

Clientii au la dispozitie o varietate de posibilitati pentru a-si redecora propria locuinta sau pentru a ilumina proiecte arhitecturale grandioase. In functie de nevoi si de specificul activitatii unei firme, ultimele solutii iluminat led pot fi amplasate chiar si in hale industriale sau in centre comerciale si pot functiona cu succes fara intrerupere.

Marile companii isi indreapta atentia din ce in ce mai mult catre sustenabilitate si cauta sa se alinieze cu valorile clientilor. Din acest punct de vedere, investitia in solutii iluminat led, care polueaza mai putin mediul inconjurator si consuma si mai putina energie electrica sunt o combinatie excelenta care satisface simultan mai multe nevoi.

Mai ales in spatiile foarte mari, unde este nevoie de iluminat clar si de calitate, pe termen lung, solutiile iluminat led aduc un plus de eficienta si contribuie la atingerea scopurilor de reducere a costurilor de intretinere. In parcari subterane, centre comerciale sau fabrici, aceste solutii sunt ideale pentru a reduce costurile pe termen lung si a asigura o iluminare perfecta, indiferent de temperatura. 

In anumite spatii, cu temperaturi de pana la 50 grade Celsius sau chiar si sub -50 de grade Celsius, nu orice varianta de iluminare rezista. Conform ultimelor studii s-a demonstrat ca iluminarea prin led se poate realiza in conditii ideale indiferent de temperatura, cat timp aceasta nu depaseste extremele precizate. De asemenea, ledurile prezinta si avantajul de a rezista impotriva vibratiilor si a socurilor puternice, astfel ca sunt o solutie excelenta si pentru spatiile cu expunere la astfel de factori de risc.

Este o adevarata provocare sa gasiti cea mai buna combinatie intre util si eficient, iar solutiile de iluminat au demonstrat pana in prezent ca sunt in masura sa ofere acest raport. De asemenea, raportul calitate-pret este un alt bilant care confirma superioritatea acestora in comparatie cu iluminatul conventional si costurile pe care acesta l-ar impune.

Pe langa faptul ca permite o flexibilitate mai mare in ceea ce priveste designul, tehnologia led mai ofera la ora actuala clientilor o gama larga de solutii de iluminare, mult mai rezistente si mai eficiente. Clientii pot alege dintre cele mai specifice solutii precum o lustra led, spoturile pentru birou sau pot opta pentru benzile pentru mobilier pentru a jongla cu lumina si a renunta cu usurinta la becurile conventionale.

In timp ce tubul fluorescent rezista pana la 10.000 de ore, un corp de iluminat are capacitatea de a rezista de 5 ori mai mult si se integreaza cu usurinta in orice incapere. De asemenea, numeroase sisteme de iluminat sunt incorporate in sisteme inteligente pe baza de led, care permit un control de la distanta si o calitate crescuta.

Pentru a afla mai multe despre solutiile optime de iluminat, tinand cont de pret, calitate, eficienta energetica si tehnologia implementata, se recomanda consultarea unor specialisti. In acest sens, compania ProfilistLED ofera clientilor solutii de iluminare variante, incepand cu corpuri liniare LED si continuand cu proiectoare pentru spatii industriale. Firma a fost infiintata in anul 2016 si a devenit la ora actuala un partener serios pentru marile companii si clienti privati in industria solutiilor si tehnicilor de iluminat.