De ce Zuma este jocul ideal pentru copii!

Zuma este un joculet distractiv care ce a aparut pentru PC in anul 2003. De atunci, Zuma a avut parte de multe update-uri facand posibil acest joc sa fie jucat si in sistem multiplayer. Aceste jocuri in 2 jucatori sunt foarte populare mai ales in randul familiilor cu 2 copii. Jocurile video sunt rasplata ideala pentru cei mici mai ales dupa ce si-au terminat temele pentru scoala.

Revenind la Zuma, obiectivul jocului este destul de simplu: goliti tabla de toate bilele colorate care se indreapta spre totem. Fiecare nivel contine o harta unica si creativa, prin care bilele de diferite culori isi fac drum. Este la latitudinea jucatorului (sub forma unei broaste) sa lanseze si sa creeze lanturi de bile de aceeasi culoare, eliminand efectiv nivelul atunci cand toate bilele au disparut. Exista, de asemenea, batalii cu sefi si harti noi ce fac provocarile distractive in acest joc. Bataliile cu sefii sunt un punct culminant, deoarece implica multa concentrare si rapiditate. Este de apreciat modul in care fiecare sef avea un set unic de atacuri si efecte, ceea ce forteaza jucatorul sa creez o noua strategie pentru fiecare nivel. Modul principal „aventura” este structurat ca o serie de „temple” din ce in ce mai provocatoare, fiecare cu mai multe subnivele. Anumite subnivele ale fiecarui templu te provoaca sa faci fata mai multor randuri separate de bile, asa ca trebuie sa te aperi efectiv impotriva unui atac pe doua fronturi. Destul de sigure, aceste niveluri sunt destul de mai dure decat de obicei si, cu exceptia cazului in care reusesti sa faci daune foarte repede de la inceput, sunt sanse sa ajungi sa duci o batalie pierduta in urmatoarele cateva minute.

In afara de modurile de joc de baza, Zuma ofera mai multe realizari greu de castigat, care te ajuta sa-ti ofere un stimulent pentru a stapani jocul. In plus, vei avea acces usor la clasamente pentru a vedea cum va comparati cu cei mai buni din lume, fiind unul dintre acele jocuri online care va stimula abilitatile mentale.  

Gameplay-ul este neted, usor de inteles si niciodata frustrant. Folosind un stilou (sau un deget), jucatorii arunca bilele pe ecran. Jucatorii isi pot muta, de asemenea, avatarul broastei in diferite pozitii pe unele harti prin intermediul ecranului tactil.

Prezentarea lui Zuma este eleganta si user friendly, mai ales cu copiii. Cateva efecte sonore excelente si cateva ritmuri tribale entuziaste ajuta la impulsionarea actiunii. Cu toate acestea, acesta este un joc prezentat in mod atractiv, care se desfasoara fara probleme, care arata deosebit de bine in HD. Efectele in stil biliard ale ciocnirii mingilor multicolore confera intregii experiente o senzatie tactila, iar scandarile consistente de „zuma!”, atunci cand faci o miscare mare sunt surprinzator de incurajatoare si satisfacatoare. Pentru copii, dar si adulti jocul zuma in 2 este alegerea perfecta pentru a petrece o dupa-amiaza relaxanta sau chiar si pentru micile pauze de birou pentru detasare si amuzament. Jocul Zuma unul dintre cele mai distractive si apreciate jocuri browser based, ce poate fi accesat de pe site-ul jocuriin2.ro !