Femina Medical – Chirurgii textilelor spun: Şi operaţia de eleganţă a decurs cu succes!

-Pentru cine?

-Pentru profesioniştii domeniului medical

-De ce?

Am pornit de la ideea că medicii, asistenţii medicali, asistentele medicale, brancardierii, personalul auxiliar din spitale merită şi au nevoie de uniforme lejere, funcţionale, moderne, calitative şi durabile!

-De ce să ne alegeţi pe noi ca furnizori?

-Pentru că uniformele medicale create de Femina Medical sunt gândite pentru a îmbina perfect calităţile unei uniforme medicale moderne: funcţionalitatea, designul original şi futurist, durabilitatea şi confortul.

Pentru că folosim materiale performante stretch şi poplină.

Pentru că ne adaptăm perfect dorinţelor clienţilor noştri. Ştim că profesioniştii domeniului medical sunt în permanenţă în mişcare, că au nevoie de uniforme medicale funcţionale şi calitative, uşor de purtat, rezistente şi care să se potrivească perfect firilor lor frumoase, altruiste, de veritabili eroi.

Pentru că avem o gamă variată de modele de uniforme medicale pentru toate anotimpurile.

Pentru stilul funcţional, îndrăzneţ şi plăcut al scrub-urilor noastre.

Pentru că dovedim, încă de la intrarea pe piaţă, că funcţionalitatea şi eleganţa pot fi atributele noilor noastre modele de uniforme medicale.

Pentru că jachetele medicale, tunicile medicale, fustele medicale, bluzele medicale, tricourile medicale, halatele medicale, bonetele create de noi pot fi imprimate în culor vii, personalizate, în aşa fel încât să vă reprezinte personalitatea perfect.

Pentru că întrebăm, cerem feedback şi ne documentăm în permanenţă, în aşa fel încât să menţinem standardele înalte ale creaţiilor noastre vestimentare medicale.

https://feminamedical.ro/

Magazin online de uniforme medicale de calitate la preturi accesibile!

Descoperă produsele noastre pe https://feminamedical.ro/ sau în magazinul nostru fizic de pe Lascăr Catargiu nr. 16, ap. 6.

Poti comanda si telefonic la numarul – 0722202222

Previous post Cada cu hidromasaj poate îmbunătăți părul și pielea
Next post Semne care arata ca trebuie sa fie schimbate placutele de frana