Ferestrele Salamander – calitatea care rezistă în timp

Clienții care caută calitatea superioară și durabilitatea trebuie să se orienteze întotdeauna către ferestrele Salamander. Aceste produse premium oferă performanțe de ultimă generație și numeroase avantaje estetice și funcționale.

Indiferent de alegerea făcută, toate ferestrele din gama de termopan Salamander se încadrează în clasa A și dispun de un coeficient de izolare termică și fonică excelent, conform celor mai înalte standarde și certificări europene.

Ce caracteristici principale prezintă ferestrele Salamander?

 1. Calitate premium de clasa A: Materialele și tehnologia de producție și finisare plasează aceste ferestre în categoria premium de clasa A. Ele sunt evaluate în funcție de criterii și standarde standard.
 2. Armătură de oțel robustă: Fiecare fereastră este echipată cu o armătură de oțel între 1,5 și 3 mm, conferindu-le stabilitate și rezistență în timp, precum și o instalare și durabilitate îmbunătățite.
 3. Echipate cu tot ce este necesar pentru confort maxim: Fiecare fereastră Salamander vine echipată cu accesorii precum plase de insecte fixe, rulouri sau plase de insecte tip plisee, rulouri interioare sau exterioare, glafuri și pervaze de interior și exterior, asigurând confortul dorit.
 4. Tratamente speciale pentru rezistență sporită: Ferestrele Salamander sunt extrudate și infoliate în fabrică folosind tehnici și proceduri atent studiate, crescând astfel rezistența lor la factorii de mediu și asigurându-le o durată de viață îndelungată.
 5. Excelentă izolație termică: Datorită performanțelor lor termice superioare, ferestrele Salamander asigură un confort termic sporit atât în timpul iernii, cât și în timpul verii, traducându-se în economii de energie și costuri de întreținere.
 6. Izolație fonică superioară: Aceste ferestre sunt recomandate pentru zonele aglomerate și zgomotoase, reducând la minim poluarea fonică și oferind un confort fonic interior deosebit.
 7. Calitate ireproșabilă a materialelor: Toate componentele ferestrelor Salamander, inclusiv tamplăria PVC, geamurile termopan, îmbinările și accesoriile, sunt de cea mai înaltă calitate, garantând un aspect impecabil și o durabilitate îndelungată.
 8. Investiție viabilă și rentabilă: Ferestrele Salamander reprezintă o investiție valoroasă, oferind o estetică superioară și funcționalitate pe termen lung. Acestea beneficiază de o garanție a duratei de viață de 30 de ani și asigură un raport optim între calitate și cost.

Care sunt cele mai apreciate tipuri de ferestre Salamander?

Pentru cei care caută produse premium ce oferă funcționalitate, estetică și o exploatare îndelungată, termopanele Salamander oferă mai multe opțiuni de profile:

 1. BluEvolution 73: Acest profil cu 5 camere de izolare și adâncime de 73 mm oferă un coeficient de transfer termic (Uw) între 0,9 și 1,3 W/(m²K), în funcție de tipul de geam ales. Etanșarea este asigurată de două garnituri sudabile, disponibile în culoare gri sau negru.
 2. Streamline 76: Cu adâncimea profilului de 76 mm și 5 camere de izolare, acest profil este recunoscut pentru performanțele sale excepționale. Izolarea termică poate ajunge la 0,70 W/(m²K), în funcție de geamurile alese. Este unul dintre cele mai late și robuste profile cu 5 camere de pe piață.
 3. BluEvolution 82: Acest profil cu 6 camere și adâncime de 82 mm oferă o garnitură mediană pentru îmbunătățirea proprietăților termice și acustice. Izolarea termică poate ajunge până la 0,65 W/(m²K), iar protecția fonică poate atinge 47 dB.

În concluzie, dacă doriți să beneficiați de caracteristici avansate și de o durabilitate remarcabilă, alegerea ferestrelor Salamander de la Premium Fenster este cea potrivită. Opțiunile variate și prețurile competitive fac ca aceste ferestre să fie o investiție rentabilă și o soluție durabilă pentru orice spațiu.