Hotel Oltul Caciulata

Statiunea Calimanesti-Caciulata este foarte renumita pentru bogatia in apele termale, atermale si minerale si serviciile oferite de hotelieri. Daca doriti sa faceti o rezervare la Hotel Oltul Caciulata, aveti o gama larga de servicii din care puteti selecta. Acestea sunt de inalta calitate si sunt incluse in pachete cu mese zilnice acoperite, tratamente si conditii de cazare confortabile.

Ofertele sunt gandite pentru a acoperi simultan cat mai multe costuri, astfel ca puteti sta doua zile cu putin peste 200 de lei. Preturile difera in functie de tipul de camera de care aveti nevoie, daca aveti sau nu card pentru masa, daca sunteti asigurat pentru tratament si de cate proceduri de tratament aveti nevoie.

Hotelul Oltul Caciulata este un hotel din statiunea balneara Calimanesti-Caciulata, de 3 stele, cu 150 de camere duble si doua apartamente. Dispune de ascensor si suficiente locuri de parcare.

Camerele duble sunt dotate cu baie cu dus, telefon international, minifrigider si cablu TV. Cele doua apartamente contin aceleasi utilitati ca si camerele duble, iar in mod aditional au un living si un dormitor. Fiecare camera are un seif, iar oaspetii cazati la Hotel Oltul Caciulata au acces la spalatorie si curatatorie.

In pachetele promotionale sunt deseori incluse tichetele de masa, care acopera mesele la restaurantul hotelului. Acesta ofera 5 meniuri dietetice, meniuri traditionale si alte menuri preparate de angajatii restaurantului.

Oferta cu tratament include procedurile medicale de luni pana vineri, iar animalele de companie nu sunt acceptate in Hotel Oltul Caciulata. Printre ofertele de tratament disponibile se numara: baza de tratament, aqua parc, piscina acoperita, piscina in aer liber, sala de agreement, serviciul de masaj si cabinetele medicale.

De exemplu, daca doriti sa va cazati doua nopti intr-o camera single si sa beneficiati de o masa cu card valoric de 55 de lei zilnic, veti ajunge sa platiti putin peste 200 de lei. Pentru accesul la piscina, parcare si alte taxe locale trebuie sa fiti pregatit sa platiti separat, dar veti primi toate informatiile la momentul cazarii. Un sejur pentru doi adulti in aceleasi conditii poate ajunge la 300 de lei. Copiii sub 7 ani sunt scutiti de plata cazarii si doar masa trebuie achitata separat.

Pe masura ce intentionati sa va cazati pe o perioada mai lunga, cum ar fi o saptamana, atunci veti primi o oferta cu masa zilnica si patru tratamente, in valoare de putin sub 1300 de lei. Preturile variaza de la un hotel la altul si de aceea este bine sa cautati cazare hotel Oltul Caciulata acolo unde vi sunt satisfacute toate criteriile.

Exista si variante de cazare la Hotel Oltul Caciulata pentru perioada sarbatorilor de Paste. Pachetele acopera gustarea traditionala de Paste, dejunul Pascal si toate celelalte mese principale. Accesul la Aquaparc si la piscine se face contracost, iar taxele de parcare sunt acoperite individual de fiecare turist.

Pentru mai multe informatii despre ofertele disponibile sunteti invitati sa consultati site-ul si sa selectati varianta care se potriveste cel mai bine nevoilor pe care le aveti. Pentru tratamente se recomanda consultarea medicului inainte de a opta pentru o anumita rezervare.