Importanța echipamentului de gătit adecvat pentru restaurant

Unul dintre factorii importanți la care oamenii se uită la un restaurant, este livrarea rapidă a comenzilor lor. Atunci când cineva se duce la un restaurant, își dorește o comandă livrată rapid și ca preparatele să fie proaspete.

Restaurantele pot face acest lucru doar dacă au echipamente de gătit potrivite. Folosirea echipamentelor de gătit tradiționale sau casnice nu ar putea face față comenzilor mari, motiv pentru care echipamentele de gătit profesionale, dedicate pentru restaurante , sunt necesare pentru unitățile alimentare.

Calitatea echipamentului de gătit pe care alegeți să le utilizați este foarte importantă din orice punct de vedere. Având în vedere că există o mare varietate de echipamente de gătit necesare pentru o gamă și mai extinsă de feluri de mâncare, este esențial să vă asigurați că alegeți tipurile potrivite și calitatea care corespunde nevoilor bucătăriei dumneavoastră.

Sa tinem cont ca la prepararea unui produs conteaza 3 factori: materia prima, maiestria bucatarilor si calitatea echipamentelor. Daca primii 2 factori pot fi modificati, echipamentele raman aceleasi pentru o lunga perioada de timp.

Chiar și simplă preparare a cartofilor prăjiți poate crea probleme dacă nu este folosit un echipament de calitate. O simplă friteuză poate face diferență, bineînțeles împreună cu un ulei de calitate, o temperatură potrivită și timpi potriviți.

Dacă meniul restaurantului oferă clienților posibilitatea de a comanda cartofi prăjiți sau alte preparate care necesită prăjire precum sunt aripioarele de pui crocante, crispy, șnițele și așa mai departe, atunci cu siguranța nu trebuie să lipsească din bucătărie o friteuză profesională cu ajutorul cărora să puteți servi aceste preparate alimentare la cele mai înalte standarde.

În cazul în care vă numărați printre cei care conduc un restaurant sau dacă vă doriți să deschideți o astfel de afacere, nu este loc de greșeli sau de compromisuri prin achiziții de echipamente slabe calitativ.

În ceea ce privește prăjirea anumitor alimente, la doar un click distanță accesând www.sdsgroup.ro ,  puteți găsi și alege dintr-o gamă variată de friteuze profesionale cu structura din otel inoxidabil, produsele fiind de înalta calitate și rezistente în timp. Dacă veți achiziționa veți avea garanția unor cuve calitative cu forma specifica, in “V”, cu un design care previne murdăria și care ajută simultan la o distribuire corectă a temperaturii pe întreaga suprafață. În funcție de nevoile pe care le aveți, SDS Group vă pune la dispoziție diverse modele de friteuze: cu o cuva sau cu 2 cuve, capacitati diferite, dimensiuni exterioare diferite (linia 600, 700 sau 900), cu sau fara sistem de filtrare a uleiului, cu sau fara sistem automat de ridicare a cuvei. În cazul unui restaurant, friteuzele se aleg in functie de tipul de produse gatite si de cantitatile gatite. 

Acestea fiind spuse, în cazul în care aveți un astfel de business, sunteți invitați să accesați site-ul SDS Group  și cu siguranță aici puteți găsi răspunsul pe care îl căutați cu privire la friteuzele profesionale, cât și în ceea ce privește alte echipamente necesare în bucătăria unui restaurant (masini de gatit, plite, gratare, tigai basculante, marmite, etc). Dacă și pentru dumneavoastră calitatea este mai presus de orice, atunci vă recomandan să accesați site-ul www.sdsgroup.ro  pentru a descoperi întregul portofoliu, de la accesoriile potrivite pentur gătit și chiar până la produse necesare pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor dintr-un restaurat – curățenia fiind extrem de importantă într-un astfel de mediu.