O Nouă Eră în Tratamentele de Suprafață: Cabina de Sablat cu Înaltă Presiune 990L de la Michelin

În lumea în continuă evoluție a serviciilor de atelier auto și mecanică generală, eficiența și precizia sunt mai valoroase ca oricând. În acest context, sunt încântat să vă introduc în universul sablării de înaltă presiune, oferit de noua Cabina de Sablat cu Înaltă Presiune 990L de la Michelin, un produs care redefinește standardele în ceea ce privește viteza și eficacitatea.

Eficacitate Revoluționară

Această cabina de sablat profesională este echipată cu tehnologie de înaltă presiune, permițând o viteză de lucru de 4 ori mai mare decât cabinele standard. Aceasta se datorează rezervorului agentului de sablare presurizat care îmbunătățește dinamic viteza și eficiența sablării. Acesta este un game-changer în ceea ce privește îndepărtarea vopselei, ruginei și alte tratamente de suprafață.

Flexibilitate și Ergonomie

Unul dintre avantajele majore ale acestei cabine este dimensiunea generoasă a spațiului de lucru, care permite sablarea unor piese mari, precum jante auto. În plus, cabina este echipată cu un aspirator pentru praf și un sistem de iluminare interior, facilitând astfel lucrul în cele mai bune condiții.

Utilizare Intuitivă și Sigură

Actionarea aerului comprimat necesar sablării se face cu ajutorul unei pedale de picior, aducând astfel o funcționare flexibilă. În termeni de vizibilitate și acces, cabina oferă o ușă mare și un vizor mare, ce contribuie la o experiență de lucru eficientă și plăcută.

Date Tehnice

  • Dimensiuni spațiu de lucru: lungime 118 cm, lățime 89 cm, Înălțime: 85 cm
  • Eficiență sablare: 400 – 500cm^2/min
  • Presiune de lucru: 2 – 8 Bar
  • Debit de aer: 300 – 600 litri/minut
  • Volum rezervor: 22L
  • Necesar de aer: 6 Bar / 370 litri/minut
  • Capacitate maximă de încărcare cu nisip: 12L
  • Cod: ST8111

Nu există un mod mai eficient și profesional de a executa lucrări de sablare decât cu ajutorul Cabinei de Sablat cu Înaltă Presiune 990L de la Michelin. Produsul este oferit de Toolsboxservices, un furnizor de încredere în scule și echipamente profesionale pentru auto.

Dacă eficiența, precizia și fiabilitatea sunt esențiale în atelierul dvs., această cabina de sablat reprezintă o investiție pe termen lung care vă va crește productivitatea și vă va reduce costurile operaționale. Nu ezitați să explorați mai multe detalii sau să plasați o comandă.

CU Michelin și Toolsboxservices, sunteți întotdeauna un pas înainte în lumea tehnologiei de sablare!