Perdelele și draperiile, mai mult decât simple obiecte de decor

Cu toții ne dorim o casă desprinsă parcă din acele reviste de specialitate, și pentru aceasta încercăm să găsim acele piese de mobilier și elemente de decor care să i se potrivească perfect. Pare destul de simplu, dar în realitate este destul de complicat, pentru că sunt multe criteriile de care trebuie să ții cont. Și, printre recomandările specialiștilor în amenajări interioare se află și folosirea de perdele și draperii care oferă un aer aparte locuinței, dar au și un important rol practic. Cele de la Nobila Casa se remarcă prin aspectul deosebit, calitate, dar și prețul avantajos pentru buzunarul tău. Nu ești prea convins/ă că se potrivesc sau chiar ai nevoie de ele? Atunci hai să discutăm un pic despre ele și vei vedea că nu au cum să lipsească din casa ta.

Sunt cele mai faine elemente de decor din casă

Oricât de frumos ți-ai amenaja camera respectivă, atunci când intri în living sau dormitor, simți că lipsește ceva. Încearcă să montezi perdele și draperii, și vei vedea cum totul se vede dintr-o dată altfel, că ai găsit acel element care să le unească pe toate și să le ofere un plus de suflet. De altfel, chiar și specialiștii în amenajări interioare sunt de părere că sunt acele elemente de decor care întregesc aspectul unei camere, alături de parfumuri de cameră.

Micul tău truc pentru o cameră perfectă

De câte ori nu ai vrut o schimbare, dar nu aveai nici timpul, și nici bugetul necesar pentru a o pune în practică? Cu ajutorul celor de la Nobila Casa nu mai trebuie să îți faci astfel de griji, deoarece totul este mult mai simplu și avantajos pentru tine. Cu doar niște perdele și draperii noi, voi oferi celor care îți trec pragul casei un nou look pentru locuința ta. Și, fie vorba între noi, este acel magazin decorațiuni unde nu poți pleca doar cu un singur obiect, dar asta este din cauză că toate sunt pur și simplu perfecte și nu le poți rezista.

Un plus de stil și eleganță

Perdelele și draperiile pe care le găsești la Nobila Casă oferă camerei unde urmează să le folosești un plus de stil și eleganță, un aer aparte, care o transformă complet. Și, până la urmă, acesta era și scopul tău, nu?

Intimitate

Atunci când ai nevoie de un plus de intimitate, să nu simți că toți cei de pe stradă sau vecinii de vizavi se pot uita nestingheriți în casa ta, tot perdelele și draperiile sunt cele care te ajută.

De asemenea, nu întotdeauna – cel puțin pe perioada verii, ne dorim ca razele soarelui să își reverse lumina puternică din plin în casa noastră. Și de această dată perdelele și draperiile sunt la datorie, pentru că grație lor, putem controla mai bine câtă lumină pătrunde sau nu în camera respectivă. Tot cu ajutorul lor poți controla mai ușor temperatura din cameră, în sensul că o poți păstra mai călduroasă iarna și puțin mai răcoroasă pe perioada verii.

Se manevrează ușor

Simplu de montat, perdelele și draperiile se dovedesc a fi la fel de ușor și de manevrat. Ceea ce înseamnă că te poți ”juca” după bunul plac cu aceste elemente de decor. Și, din acest motiv, sunt foarte ușor de înlocuit, de curățat și întreținut, ceea ce reprezintă un mare avantaj atunci când îți dorești un look nou pentru camera ta. În special reprezentantele sexului frumos, mari amatoare de schimbări și de amenajări noi pentru casa lor, vor aprecia acest avantaj, pentru că le permite să poată face modificări în aspectul camerei, fără să fie nevoite să cheltuiască bani mulți pentru a-și îndeplini dorința.

Previous post Cum să realizezi campanii de tip Back To School
Next post Ce spun medicii despre chiloții modelatori