Produsele Nita te ajută să eviţi pierderile de curent şi facturile mari

Consumul de electricitate, atât în mediile casnice, cât şi în spaţiile industriale, în clădirile de birouri, şcoli şi instituţii publice, este masiv şi atrage după sine facturi mari. Din acest motiv, toţi utilizatorii încearcă să descopere cele mai eficiente metode prin care se poate reduce consumul, se limitează pierderile şi se micşorează facturile. Pe lângă acest aspect strict financiar, majoritatea consumatorilor vizează şi reducerea poluării şi protejarea resurselor naturale.

Avantajele iluminatului inteligent

Iluminatul inteligent face parte din conceptul smart home. A avea posibilitatea de a-ţi controla consumul energetic şi de a beneficia de lumină la intensitatea, culoarea şi fluxul dorit, reprezintă un mare avantaj atunci când vizezi confortul de zi cu zi, dar şi cel financiar. A alege să montezi în casă sau la birou  becuri inteligente tip LED, se va dovedi a fi o adevărată investiţie. Renunţarea la iluminatul clasic, în favoarea iluminatului cu becuri inteligente, presupune modificări la nivelul configuraţiei încăperilor, montarea de prize, cabluri şi întrerupătoare, accesul la o reţea wireless şi folosirea unui gadget pentru a instala aplicaţia necesară controlării becurilor. Cu toate acestea, efortul financiar necesar acestor modificări, va fi foarte repede amortizat, prin facturile la electricitate care vor fi din ce în ce mai mici. Folosirea becurilor inteligente limitează pierderile de curent şi consumul necontrolat şi inutil. Astfel, iluminatul inteligent este extrem de practic, uşor de activat de la distanţă, ofertant din punct de vedere al funcţiilor, dar şi economic.

Nita susţine conceptul smart home

Instalarea iluminatului inteligent face parte din conceptul smart home. Produsele Nita vin în sprijinul tău atunci când ai decis să faci o astfel de schimbare. Îţi poţi procura becurile inteligente, corpurile de iluminat, prizele şi senzorii de mişcare de care ai nevoie pentru ca spaţiile tale interioare să poată beneficia de toate avantajele iluminatului, specific unei case inteligente. 

Un consum electric moderat şi sigur

Pe lângă montarea iluminatul inteligent, unui spaţiu îi poţi creşte valoarea prin instalarea de statii incarcare masini electrice. Asiguri astfel posibilitatea încărcării maşinii electrice în condiţii de maximă siguranţă şi la un cost uşor de controlat. Achiziţionarea staţiei pentru încărcarea maşinilor electrice, potrivită specificaţiilor tehnice ale maşinii tale, se poate constitui într-o investiţie avantajoasă, pe termen lung aceasta demonstrându-şi avantajele. Consumul electric este uşor de controlat şi sigur, se evită pierderile de curent, se reduce costul facturilor, iar maşina este încărcată conform nevoilor tale şi capacităţii bateriei.