Profesionism și Inovație în Sănătate: Cursuri de Urgențe Medicale și Tehnici de Recoltare și Injectii Organizate de Asociația Succes în Educație și Sport (ASES)

24 02 2024

Asociația Succes în Educație și Sport (ASES) a organizat recent două cursuri remarcabile, unul axat pe urgente medicale în cabinetul stomatologic și celălalt pe recoltarea probelor biologice și administrarea injecțiilor. Aceste cursuri sunt proiectate nu doar pentru a îmbunătăți abilitățile profesionale ale participanților, dar și pentru a le oferi cunoștințele necesare pentru a gestiona eficient situațiile de urgență în mediul stomatologic și pentru a efectua proceduri de recoltare și injectare într-un mod sigur și corect.

Cursul de urgente medicale a fost conceput pentru a echipa atât medicii stomatologi, cât și asistenții medicali și personalul medical auxiliar, cu tehnici esențiale de prim ajutor, precum și cu abilități practice în proceduri medicale, cum ar fi injectarea, recoltarea intravenoasă și montarea branulei. Acest curs a oferit, de asemenea, informații valoroase despre gestionarea diferitelor tipuri de urgente medicale, inclusiv socul anafilactic și hemoragiile.

Pe de altă parte, cursul de recoltare și injectii a fost orientat către elevii de la școlile postliceale sanitare, asistenții medicali și medicii, oferind instruire atât teoretică, cât și practică pentru diverse tipuri de recoltare, inclusiv recoltarea de sânge pentru analize de laborator, și pentru diferite tipuri de injectii, cum ar fi administrarea medicamentelor intramuscular, intravenos sau subcutanat.

Asociația a oferit participanților posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile practice și teoretice, punând un accent deosebit pe procedurile corecte și sigure. Aceste cursuri reprezintă o parte importantă a misiunii ASES de a oferi programe de formare profesională de înaltă calitate și de a aduce inovație în domeniul educației medicale în România.

Previous post Kogaion Com – 20 de ani de expertiză în domeniul purificării apei
Next post Înscrieri deschise pentru Crosul pentru Viață!