Sfaturi pentru a angaja agenția de web design potrivită

În zilele noastre, există o abundență de agenții de web design, care oferă servicii de la creare site până la promovare. Cu o cerere din ce în ce mai mare pentru soluții digitale, nu este de mirare că atât de multe companii se aventurează în acest domeniu. Dar cu atâta alegere, de unde știi ce agenție să alegi?

Alegerea unei agenții web de încredere, care poate oferi lucrări de calitate superioară, nu este ușoară, dar este esențial să alegeți cu înțelepciune. La urma urmei, cu site-ul web potrivit pentru nevoile dvs., afacerea dvs. poate ajunge, implica și converti un public mai larg, economisind în același timp bani și timp pe termen lung.

Importanța investiției în tehnologie nu poate fi exagerată. Acest lucru este valabil mai ales pentru întreprinderile mici care doresc să se extindă – este esențial să vă puneți la punct infrastructura înainte ca afacerea dvs. să-și depășească capacitățile tehnologice actuale.

Pentru a preveni durerile de cap și a vă pune pe drumul cel bun, iată câteva despre cum să angajați agenția de web design potrivită, indiferent de nevoile afacerii dvs.

Cunoaște-ți obiectivele de afaceri și publicul țintă

Înainte de a vă gândi la ce agenție web design să abordați, trebuie să subliniați de ce aveți nevoie de o prezență online în primul rând și cum se încadrează aceasta în obiectivele dvs. de afaceri.

De asemenea, ar trebui să puteți defini cu precizie publicul țintă: cine sunt, unde sunt, ce vor, de ce au nevoie și unde mai caută. Acest lucru vă va oferi o idee mai bună despre ceea ce doriți să obțină site-ul dvs. web și ce fel de design web ar funcționa cel mai bine pentru afacerea dvs.

Dacă întâmpinați probleme în a vă afla obiectivele și publicul, iată câteva întrebări pe care să vă puneți. De ce avem nevoie de o prezență digitală? Care sunt obiectivele noastre de afaceri? Cine este publicul nostru țintă? Cum le putem răspunde cu o soluție digitală?

Începeți cu un plan

Dacă angajați o agenție pentru a vă construi un nou site web sau pentru servicii de optimizare seo, este important să aveți un plan concret înainte de a începe proiectul. Asigurați-vă că aveți clar ce doriți de la soluția digitală.

Definiți toate lucrurile pe care doriți să le realizați, începând cu obiectivul principal și lucrând înapoi – următoarea prioritate, alte cerințe și așa mai departe. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți o idee mai bună despre funcționalitatea platformei, despre caracteristicile pe care doriți să le conțină și despre acțiunile pe care doriți să le activeze (de exemplu, partajarea unui articol cu ​​un prieten, sincronizarea cu feedul dvs. de rețele sociale, permiterea formularului). depuneri, etc.)

Această etapă de planificare vă va ajuta, de asemenea, să economisiți timp și bani, oferind agenției o idee clară despre ceea ce lucrează, astfel încât să poată începe. Cu cât furnizați mai multe informații, cu atât agenției îi este mai ușor să vină cu un produs livrabil.

Desigur, multe agenții de dezvoltare web vor trece printr-o etapă de planificare împreună cu dvs., dar este util și rentabil pentru afacerea dvs. dacă aveți deja propriul plan sau listă de obiective gata să le împărtășiți.

Nu uitați să vă implicați și oamenii interni, astfel încât aceștia să fie conștienți de orice modificări (în special personalul care se confruntă cu clienții) și să poată, de asemenea, să propună orice idei ieșite din cutie pe care este posibil să nu le fi luat în considerare tu.

Găsiți platforma potrivită

Aici decideți ce tip de platformă doriți să utilizați. Aveți câteva opțiuni aici: construiți un site web personalizat, alegeți o soluție găzduită sau utilizați un CMS (sistem de gestionare a conținutului) precum WordPress, Squarespace sau Magento.

De asemenea, ați putea dori să căutați să angajați o agenție de design pentru a crea un CMS personalizat pentru dvs. Aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți o soluție complet personalizată, care să vă satisfacă fiecare nevoie. De asemenea, puteți găsi o agenție care oferă atât servicii web design cât și servicii de marketing online. În acest fel, nu trebuie să angajați mai multe agenții, ceea ce vă poate economisi timp, bani și mult stres.

Angajați o echipă de proiectare și dezvoltare

Ați găsit câteva agenții cu care sunteți interesat să lucrați. Acum, este timpul să trecem la următorul pas: ce agenție să alegeți. Începeți prin a solicita o propunere de la fiecare agenție și puneți-le întrebări – nu putem sublinia suficient acest lucru! Asigurați-vă că îi întrebați despre tipurile de tehnologii pe care le folosesc, despre procesul lor de proiectare și despre experiența lor de lucru cu companii ca a dvs.

Ce au făcut ei pentru alți clienți care se potrivesc cu ceea ce este în planul tău? Studiile de caz sunt deosebit de utile, deoarece este posibil să vedeți funcții pe site-urile sau aplicațiile altor clienți pe care le-ați dori pentru dvs. Întrebările sunt incredibil de importante aici și nu există așa ceva prost.

Acest lucru ne aduce la…

Pune aceste întrebări

O agenție de web design cu experiență nu va avea probleme să vă răspundă la întrebări sau să vă alunge temerile. Iată mai multe întrebări pe care va trebui să le adresați agențiilor pe care le-ați marcat, pentru a vă asigura că ceea ce oferă acestea vă îndeplinește toate casetele.

Întrebați-i despre modelul lor de preț și ce valoare aduc serviciile lor. Când comparați propunerile de la diferite agenții, asigurați-vă că căutați următoarele: Ce servicii oferă acestea? Câți membri ai echipei lucrează la proiect? Care sunt tarifele lor? Care sunt termenele lor estimate? Cum calculează aceste cronologie și cum se asigură că le respectă?

Pentru bugetul dvs., vor avea mai mulți oameni care lucrează într-o perioadă mai scurtă de timp sau mai puțini oameni cu un proiect mai lung? Cum este procesul lor? Există o persoană care conduce proiectul de partea ei pentru a-i menține pe toți pe drumul cel bun?

Când vine vorba de oameni, asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu oamenii care lucrează la proiect. Acest lucru este important în special dacă lucrați cu o echipă de la distanță, deoarece va trebui să puteți comunica cu ea eficient și eficient. Este și mai critic dacă echipa de la distanță lucrează dintr-un alt fus orar.

Găsirea agenției de dezvoltare web potrivite: un rezumat

După cum puteți vedea, angajarea agenției de dezvoltare web potrivită poate fi o sarcină descurajantă – sunt multe de luat în considerare. Este important să faceți cercetări, să vă asigurați că obțineți răspunsuri clare la fiecare dintre întrebările dvs. și să găsiți un partener de încredere cu care puteți lucra.

O agenție de renume va avea experiență în lucrul cu clienții din industria dumneavoastră. Ar trebui să vă poată oferi un plan detaliat pentru succes și reperele pe care le vor atinge pentru a ajunge acolo. Și, mai presus de orice altceva, ar trebui să vă inspire și să nu vă restricționeze niciodată – este site-ul dvs. web, așa că ar trebui să fie exact așa cum doriți să fie, în limitele bugetului și calendarului dvs.

Dezvoltare și design web la AllmaDesign

La AllmaDesign, ei cred că site-ul dvs. nu numai că trebuie să funcționeze perfect, ci și că ar trebui să vă facă mândru. Site-ul dvs. este o extensie a cine sunteți pe web. Dacă doriți să aveți un impact instantaneu, precum și să construiți o relație pe termen lung cu publicul dvs. țintă, site-ul dvs. trebuie să fie la punct – și trebuie să vă expună, de asemenea, punctul dvs.

Atunci când dezvoltă site-uri web pentru clienții lor, aceștia le optimizează în mod constant. Iar cel mai important moment pentru succesul unui site web este după lansare: acesta este momentul pentru a vedea cum funcționează, cum interacționează utilizatorii cu el și ce să remedieze, să adaugi sau să optimizezi. De la animații la butoane și microcopie până la probleme tehnice de performanță, echipa lor de experți în design și dezvoltare web va fi acolo.

Un site web optimizat înseamnă mai multe conversii, mai multe clienți potențiali, performanță sporită și decizii de afaceri mai bune (adică vă creșteți și vă lansați în alte țări). Acest lucru necesită defalcarea fiecărui element, testarea A/B, optimizarea UX și multe altele.

De asemenea, funcționează pe orice platformă. Fie că este vorba despre WordPress sau Webflow, o platformă de comerț electronic sau un site web complet personalizat, au făcut-o înainte, iar rezultatele au fost deloc stelare.

Previous post Servicii SEO oferite de o agenție din Sibiu: Cum îți pot ajuta afacerea să prospere online
Next post Sunt site-urile WordPress bune pentru afaceri noi?