Soluții inteligente pentru un acoperiș durabil, fabricat în România

Tigla metalică marca Rufster este unul dintre cele mai căutate materiale de acoperiș de pe piață care permite echiparea unui acoperiș frumos, fiabil și durabil. Cererea mare pentru produsele Rufster se datorează proprietăților operaționale excelente, accesibilității, ușurinței de execuție, muncii de asamblare, duratei de viață lungă.

Țigla metalică este produsă sub forma unei foi profilate din oțel zincat. Materialul de acoperiș este realizat prin laminare la cald cu grosimi diferite: 0,45mm, 0.50 mm, 0,55 mm sau 0.60 mm.

Vorbind despre avantajele plăcilor metalice Rufster, este imposibil să nu menționăm estetica acestui material. Producătorul dispune de o mare varietate de culori, forme și design. Cu ajutorul gamei variate de produse, îți poți decora casa într-un mod neobișnuit, evidențiind-o printre același tip de clădiri.

Cele 4 tipuri de țigle prezente în portofoliul Rufster, Celesta, Nova, Aqua 3D și Terra sunt disponibile în culori lucioase dar și mate. În funcție de tipul stratului final, plăcile metalice sunt acoperite de garanție diferită, de 10 ani, 15 ani, 20 de ani sau 30 de ani.

Unul dintre principalele avantaje ale plăcilor metalice realizate de Rufster este durabilitatea, garantată de rezistența deosebită și fiabilitatea excepțională a materialului. Prin urmare, un astfel de acoperiș își va păstra aspectul original ani de zile.

Un alt plus important este greutatea mică care nu atrage echipamente complexe la montare.

În plus, țigla metalică Rufster are o rezistență bună la schimbările bruște de temperatură, păstrând în același timp toate proprietățile fizice.

Printre avantajele semnificative ale acestui material se evidențiază și economia de bani. Rufster își comercializează produsele la preț de producător iar țigla metalică are un preț relativ mic.

Tigla metalică este considerată pe bună dreptate unul dintre cele mai ieftine materiale de acoperiș de pe piața modernă. Valoarea sa este deasupra listei, deoarece la un cost atât de mic al acestui material se vorbește de o durată de viață destul de lungă, de aproximativ 50 de ani.

Datorită greutății mici, este ușor de transportat și instalat, ceea ce scade semnificativ procesul de instalare. În plus, un astfel de tip de acoperiș nu va crea o sarcină suplimentară pe pereți și fundație, ceea ce afectează și funcționalitatea clădirii și durabilitatea acesteia.

Pe lângă celebra țiglă metalică Rufster mai produce și comercializează: tablă cutată, tablă click, elemente profilate, sisteme de drenaj, folie anticondens, ștacheți metalici, casete de fațadă și profile gips carton. Despre toate aceste produse poți afla mai multe detalii accesând pagina web www.rufster.ro