SpatiulConstruit.ro: ”Rezultatele noastre vorbesc de la sine”

Piața construcțiilor traversează o criză reală. Prețul materialelor de construcții a crescut foarte mult, iar solicitările pentru lucrările din acest domeniu se află la un nivel minim. Situația incertă generată de războiul din Ucraina și apropierea unei iminente crize economice determină oamenii să își calculeze cu atenție economiile. Mai mult decât atât, forța de muncă din domeniul construcțiilor este din ce în ce mai redusă. Toți muncitorii preferă să lucreze în străinătate din cauza salariilor mult mai mari și din cauza condițiilor mai bune de muncă.

Într-o astfel de situație, este foarte clar că e nevoie de soluții inteligente pentru a traversa cât mai simplu perioada dificilă. Portalul SpatiulConstruit.ro este o foarte bună sursă de informații și noutăți din domeniul construcțiilor, arhitecturii și amenajărilor interioare din România. Aici găsiți în orice moment informații valoroase, tehnice și de actualitate despre produse și materiale de construcții, arhitecți, constructori, proiecte și soluții etc. Activitatea portalului a început în anul 1998 (pe atunci se numea BICAU.RO – Banca de Informații în Construcții, Arhitectură și Urbanism) și în tot acest timp s-a perfecționat continuu. Platforma pune la dispoziție, în mod gratuit, cele mai exhaustive informații care pot fi accesate de către orice companie de construcții sau de către orice specialist, din orice colț al țării.

Suntem bucuroși să anunțăm, prin intermediul acestui comunicat de presă, că SpatiulConstruit.ro este astăzi progresiv mai bine poziționat în mediul online, serviciile sale de content marketing fiind mult mai solicitate comparabil cu anii trecuți.

Deși perioada 2020-2021 a fost foarte dificilă din multe puncte de vedere, pandemia de COVID 19 determinând multe companii să își închidă sau să își restrângă activitatea, noi am găsit resursele necesare nu numai de a ne continua activitatea, ci și de a crește nivelul calitativ al serviciilor. Astfel, în această perioadă, numărul partenerilor platformei Spatiulconstruit.ro a crescut cu 12%, iar nivelul cifrei de afaceri s-a majorat cu 27,8%.

Dar pentru noi, ca platformă de informare și documentare, există și un alt indicator valoros, care poate crea o imagine mai clară despre nivelul acestei afaceri. Iar acesta este publicul pe care îl deservim, cei care urmăresc lunar portalul SpatiulConstruit.ro: peste 5700 de arhitecți și proiectanți, peste 6300 de ingineri, circa 11.000 de manageri din cadrul firmelor și instituțiilor din România și aproape 25.000 de meșteri și beneficiari finali, la care se adaugă cei peste 50.000 de utilizatori neînregistrați care ne vizitează lunar. Iar aceste cifre cresc constant, de la o zi la alta, datorită unui fenomen natural de descoperire generat de politica noastră de evoluție organică.

Rezultatele foarte bune ale portalului SpatiulConstruit.ro nu se opresc aici. Este util să rețineți faptul că scorul SEO on-page al platformei fost îmbunătățit până la nivelul de 95%. Ce reprezintă SEO on-page? Persoanele care sunt prezente în mediul online cunosc deja foarte bine acest termen. Pentru ceilalți, vom spune succint că SEO on-page este o modalitate foarte eficientă de a optimiza diferitele texte ale unui site, în vederea îmbunătățirii poziției pe care se plasează site-ul respectiv în căutările Google. La SpatiulConstruit.ro, acordăm permanent atenție sporită optimizării elementelor de SEO on-page pentru paginile clienților noștri: titlurile, cuvintele cheie din interiorul titlurilor, structura URL-urilor, texte diferite pentru imagini, pagini cu încărcare rapidă, un altfel de conținut al paginilor de prezentare, link-uri interne etc. Toate acestea au ca rezultat creșterea vizibilității clienților noștri și o poziționare mult mai bună pe internet.

Dincolo de toate, însă, SpatiulConstruit înseamnă în primul rând informare și documentare în construcții, arhitectură și urbanism. Lucrăm neîncetat la a menține un nivel ridicat al calității informațiilor, iar acest lucru a fost și va rămâne mereu marca noastră distinctivă. De altfel, studiul condus în perioada 2020-2021 în rândul actorilor de pe piața de construcții de la noi, realizat pe un eșantion reprezentativ de câteva sute de specialiști, a arătat faptul că portalul SpatiulConstruit.ro ocupă locul 1 la nivel național și locul 2 la nivel global din punctul de vedere al locului de unde se informează arhitecții, proiectanții și inginerii din România.

Pentru noi, toate acestea reprezintă lucruri importante, care reflectă succesul întregii echipe în ultimii 2 ani, grei din toate punctele de vedere. Așadar, rămâneți aproape de www.spatiulconstruit.ro și urmăriți-ne în mod constant: avem zi de zi informații valoroase și utile din construcții, arhitectură și urbanism.

Iar pentru companiile de produse și materiale de construcții, lansăm pe această cale o invitație deschisă la parteneriat: veniți alături de SpatiulConstruit.ro! Oamenii vor avea întotdeauna nevoie de informații de calitate, de date tehnice, de abordări și soluții corecte.

Previous post Intretinerea unui put forat
Next post Smartwatch-ul – un accesoriu modern pentru persoanele active, mereu în mișcare. Cum îl alegi pe cel potrivit nevoilor tale?