Televizorul in camera de hotel, un must sau un moft?

Scopul unei vacante este de a te relaxa, a descoperi locuri, oameni sau obiceiuri, dar si de a te deconecta de la stres si cotidian. In materie de cazare, multi oameni aleg sa se cazeze la hoteluri sau pensiuni.

Desigur, orice unitate de cazare trebuie sa raspunda la nevoile turistilor: sa fie relativ aproape de obiectivele din zona, sa fie curata, sa aiba balcon, loc de parcare, frigider sau aer conditionat. Exista turisti care nu se pot desparti de televizor nici macar atunci cand sunt plecati in concediu.

Unele hoteluri sau pensiuni si-au dotat camerele cu televizoare pentru turisti, in timp ce altele au ales sa nu procedeze in acest mod. Pana la urma, de ce ai venit in vancata? Ca sa te uiti la televizor?

Prezenta da, functionalitate ba

Nu mai spunem ca unitatile de cazare mai vechi au televizoare care nu sunt functionale. Pur si simplu sunt acolo doar de decor. In categoria aparatelor prezente, dar nefunctionale se mai regasesc si frigiderul sau aerul conditionat. Oamenii cu apetit bogat pentru calatorii si descoperit, folosesc camera de hotel doar pentru a dormi si a face un dus. Prezenta sau absenta unui televizor nu ii afecteaza cu absolut nimic

Solutia salvatoare

In cazul in care chiar nu puteti sa va despartiti de meciuri, stiri sau de emisiunile preferate, iar camera de hotel in care v-ati cazat nu este dotata si cu televizor, exista o solutie. Televiziunea online este o alternativa sigura la care puteti apela cu usurinta. Sunt numeroase platforme care transmit live toate canalele TV. Aveti nevoie doar de o conexiune la Internet si de un telefon sau o tableta. Dintr-un singur click puteti accesa o lista intreaga de programe TV online gratuite, iar in acest fel nu veti rata meciul sau emisiunea preferata.

In cazul in care calatoriti peste mari si tari in destinatii exotice, posturile TV online pot fi accesate mereu gratuit din orice colt al planetei. Deci, nu trebuie sa platiti vreun abonament special pentru a le urmari.

Oamenii sunt conectati non-stop la ecrane si Internet, iar vacantele sunt un prilej de conectare cu natura, prietenii si chiar cu sinele personal. Ar fi minunat daca pe perioada unui sejur ati reduce la maximum timpul petrecut online, dar daca chiar nu se poate, stiti acum care este solutia.

Previous post Asociația “Bio România” lansează Programului Național Hrana BIO în Școli, parte din proiectul European “EU Organic School”
Next post Siliciu – care sunt cele mai importante 7 beneficii ale acestui mineral?