Tipărirea cărților este acum la îndemâna oricui

Tehnologia influențează tot ceea ce ne înconjoară. Progresele tehnologice rapide din industria editorială au adus o schimbare mare în modul în care sunt publicate cărțile. O astfel de formă inovatoare de tehnică de tipărire carte, care este în tendințe, o reprezintă print-on-demand. Această tehnică a făcut ca imprimarea cărților să fie mult mai ușoară, mai rapidă și mai rentabilă decât omologii convenționali.

Chiar și în era digitală actuală, cărţile tipărite rămân un mod important, popular și extrem de eficient de a promova afaceri, evenimente, produse și servicii. Oamenii sunt mult mai dispuși să citească o carte tipărită decât să petreacă un timp similar citind conținut online.

Noua metodă de tipărire carte este modalitatea perfectă de a imprima cărţi în diverse variante, forme şi dimensiuni. Majoritatea scriitorilor au succes în afaceri, deoarece această nouă metodă de tipărire carte va publica doar exemplarele care sunt comandate de client. Deschide oportunități de a testa noii autori și de a ajunge la un public nou pentru carte, indiferent dacă se vinde sau nu.

Ce trebuie să știți despre tipărirea cărților?

Spre deosebire de alte imprimante de cărți, există maşina de tipar digital Heidelberg care poate tipări cărţi în orice tiraje, inclusiv în tiraje foarte mici începând de la 20 – 50 de cărţi. Astfel, se obţine o maximă calitate a tiparului şi totodată o importantă eficientizare a preţului de producţie şi de vânzare. Aceasta imprimantă de tipărire carte oferă o gamă largă de dimensiuni flexibile de finisare, inserții color, ștanțare pe folie pe copertă de broșură, ștanțare, cărţile pot fi tipărite în variate forme şi dimensiuni. Astfel, veţi avea preţ tipar cărţi competitiv, fără ca aspectul general să îşi piardă din impact.

Succesul imprimării cărților digitale

Hârtia este importantă

Hârtia pe care tipăriți cartea este una dintre cele mai importante alegeri pe care le veți face. Nu numai că lucrarea va determina preţul de tipar al cărţi, ci stabilește senzația generală percepută de oameni. Grosimea hârtiei recomandată pentru coperta standard este între 200-300gr/mp. Dacă vă doriţi ceva mai deosebit, puteţi opta pentru grosimi de până la 470g/mp şi inclusiv pentru cartoane speciale. Pentru interiorul cărţii se recomandă o hârtie offset sau color copy cu grosime intre 80-115gr/mp. Bineînțeles aveţi posibilitatea de a opta pentru orice alte grosimi sau tipuri de hârtie precum hârtie reciclată.

Mărimea contează

Alegerea unei dimensiuni pentru tipărire carte este o altă alegere cu adevărat importantă. Luați în considerare tipul de carte pe care o creați și care va fi utilizarea finală. Mărimea cărții dvs. influențează preţ tipar carte. Dacă aveţi un buget mai redus, se pot tipări cărţi în orice tiraje, inclusiv în tiraje foarte mici începând de la 20 – 50 de cărţi.

Legarea cărţii

Un alt lucru la care va trebui să vă gândiţi este modul în care vă doriţi să fie legată cartea. Există multe stiluri diferite de legare disponibile. Coaserea cotorului de carte este posibilă pentru cărţile realizate în tiraje medii şi mari, fiind o soluţie de legătorie recomandată cărţilor cu un număr mai mare de pagini, cu o utilizare intensă şi pentru o perioadă îndelungată de timp. Dacă doriţi să imprimaţi cataloage de produse, puteţi alege legare cu spiră metalică. Legarea în spirală se realizează prin perforarea unor găuri mici pe marginea de legare a paginilor și introducerea unei bobine în ele. Acest tip de legare este folosit foarte mult pentru manuale și alte broșuri, astfel încât să puteți accesa cu ușurință o singură pagină.

Nu uitaţi de design şi copertă

Aspectul cărții dvs. este foarte important și trebuie luat în considerare. Totul, de la designul copertei până la tiparul pe care îl folosiți trebuie gândit cu atenție O copertă realizată într-un mod creativ are un impact puternic asupra cumpărătorului. Dacă aveți o carte plină de text, alegerea tipului de caractere este o decizie importantă. Este important să vă gândiți la designul coperții pentru cartea dvs. Asigurați-vă că acesta iese în evidență. Coperta are o foarte mare importanță în asigurarea șanselor de succes al unei cărţi. Pe lângă serviciile de tipărire carte, puteţi să alegeți o companie care oferă servicii integrate de creație grafică şi design pentru cărţile produse.

Imprimare digitală: reduceți costurile de imprimare

Costurile tipăririi au fost adesea unul dintre factorii decisivi cu privire la publicarea unei cărți. Acest lucru se datorează faptului că procesul de imprimare implică costuri de la configurare până la legare. Cu toate acestea, datorită tipăririi digitale, tipărirea și publicarea unei cărți au devenit mai economice. Astfel, beneficiați de preţ tipar cărţi accesibil.

Imprimarea la cerere a devenit convenabilă când a fost introdusă imprimarea digitală. În acest fel, sunt disponibile acum opțiuni de tipărire carte sau reimprimare a mai puține copii ale unei cărți.

Imprimarea digitală a deschis calea către un mijloc mai bun de proiectare, dezvoltare și fabricare a materialelor tipărite și legate. Acest lucru a schimbat viața multor autori și editori, cititori și scriitori. Soluțiile de tipărire carte continuă să ajute la realizarea corectă a imprimării, la timp, chiar dacă bugetul este redus.

Previous post Sfaturi de top pentru proiectarea calendarelor
Next post Beneficii mai putin cunoscute ale sexului