Top 3 idei pentru o casă renovată pentru decenii

De fiecare dată când aducem elemente de noutate în casa noastră, ne-am dori ca schimbările respective să fie cât mai durabile, pentru a ne bucura cât mai mult timp de ele și, desigur, pentru a nu irosi alte sume de bani ca să reparăm sau să refacem acele lucrări. 

Este perfect normal să gândim așa și, fără îndoială, aceasta reprezintă cea mai arzătoare dorință a oamenilor ce-și renovează locuințele. Doar că dorințele nu se materializează întotdeauna, iar pentru a reuși să ne bucurăm de ele și faptic, nu doar în vis, trebuie să ținem cont de câteva reguli simple, atunci când ne renovăm casa sau apartamentul.

Iată cele mai importante aspecte asupra pentru o renovare de calitate, durabilă 

1. Alege să montezi parchet din lemn dublu stratificat

Vorbim despre un grad de calitate deosebit de înalt, despre performanțe energetice imbatabile și despre o rezistență cu mult crescută. Dacă ești interesat de produse și servicii de înaltă calitate din această zonă, o idee ingenioasă ar fi să apelezi la acest tip de parchet dublu stratificat cu încălzire în pardoseală de la Valprestparchet. Cei ce și-au montat parchet din lemn dublu stratificat știu că beneficiile acestui tip de pardoseală sunt de neegalat de către orice altă idee de amenajare a locuinței, fie că vorbim despre casă pe pământ sau într-un bloc de apartamente.

2. Acordă o atenție deosebită ferestrelor

Cele mai multe dintre persoanele ce și-au construit case sau și-au renovat apartamente ajung la concluzia că unul dintre aspectele cele mai importante este reprezentat de ferestre.

E important ca acestea să fie de calitate, pentru a contribui la izolația termică a respectivului imobil. Studiile de specialitate arată că până la 30% din căldura unei case se poate pierde prin ferestre și cu siguranță nu-ți dorești acest lucru.

3. Optează pentru schimbarea completă a instalațiilor sanitare

Dacă vrei să-ți renovezi locuința, trebuie să începi cu schimbarea instalațiilor sanitare. Nu te preocupa doar de aspectul exterior al încăperilor, ci fii atent ca toată instalația să fie de calitate. 

În zadar vei monta sisteme moderne și performante de încălzire sau vei alege mobilier, gresie și faianță scumpe, dacă riști ca totul să fie distrus din cauza unei țevi ruginite care generează o inundație. Nu uita că aceste evenimente nefericire pot să fie prevăzute în mare parte.

4. Împrietenește-te cu lemnul

Tendințele în materie de renovare a locuinței se schimbă de la un an la altul, dar dacă arunci o privire peste ce se poartă de decenii încoace, vei observa că lemnul este nelipsit din amenajările cele mai în vogă.

Fie că este vorba despre pardoseală, mobilier sau obiecte de decor, lemnul rămâne un element central când vine vorba despre a avea o locuință la modă, călduroasă și cu un aer primitor, deosebit de ospitalier.

În concluzie, dacă vrei ca renovarea casei tale să fie de calitate, durabilă și să te bucuri de ea perioade îndelungate, alege să montezi parchet din lemn dublu stratificat, acordă o atenție deosebită ferestrelor, astfel încât să nu se piardă căldura din locuință sau aerul răcoros, optează pentru schimbarea completă a instalațiilor sanitare și orientează-te către mai multe obiecte de decor din lemn.

Sursă foto: freepik.com

Previous post Locuri de muncă pentru fete din Bacău <strong>care îți pot aduce câștiguri substanțiale</strong>
Next post <strong>Ce trebuie sa stii despre ratele la dezvoltator? Afla cum functioneaza sistemul!</strong>