Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu , SEO Vibes on Tour , București

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și de a afla ultimele noutăți/trenduri din industrie, dar și de a dezvolta o comunitate de specialiști SEO.

A doua ediție a acestui eveniment va avea loc în București la Grand Hotel Bucharest (Bulevardul Nicolae Bălcescu 4), pe data de 17 Aprilie 2024 aproape de centrul vechi al capitalei.

În cadrul acestui eveniment vor fi 6 speakeri cu experiență vastă în domeniul SEO care vor împărtăși cunoștințele cu participanții.

  • Bogdan Păunicăeste SEO Manager la Digital Craft – Ca meserie de bază, face SEO de cel puțin 12 ani, dar altfel, prima oară când cineva l-a plătit să îi facă un site și să-l urce pe locul 1 a fost înainte să apară Google. Și totuși, nu a încetat niciodată să citească, să învețe, să testeze.
  • Ela Iliesi, Fondator MAKE IT ACADEMY – Numită de către Squirrly unul dintre cei mai inspiraționali traineri SEO din lume, Ela este recunoscută la nivel național și internațional ca lector la MAKE IT ACADEMY, London Marketing Academy și King’s College London. Ela nu doar predă ci aplică cu succes strategiile pe care le promovează. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul SEO, Ela ocupă în prezent poziția de Senior SEO Manager la eJobs, având în portofoliu clasări pe primele poziții pentru unii din cei mai dificili termeni din România.
  • Veronique Duong, Președinte & Co-Fondator RANKWELL – este o antreprenoare în industria de marketing digital internațional și search marketing. Pe lângă Google, ea este specializată în optimizarea motoarelor de căutare din Asia pe Baidu, Naver și Yahoo! Japonia. Véronique este, de asemenea, expert SEO certificat (CESEO) și este pasionată de SEO și ingineria lingvistică.
  • Florin Gîrtan, Head of SEO la Data Revolt Agency – Este un specialist SEO cu 15 ani de experiență în diverse industrii, de la e-commerce la software și telecomunicații. A lucrat cu succes pentru o gamă largă de clienți, atât locali cât și internaționali, cu precădere pe piața din SUA.
  • Tin Đudajek, Co-Fondator Canonical SEO Agency – este un specialist SEO cu un deceniu de experiență neprețuită în domeniu. Originar din Croația, Tin a lăsat o amprentă de neșters pe peisajul digital, conducând numeroase proiecte cu unele dintre cele mai importante mărci ale națiunii. În calitate de co-fondator al agenției Canonical SEO, angajamentul lui Tin față de excelență este evident în fiecare aspect al muncii sale.
  • Adrian Cojocariu, CEO la SEOproject – este un expert SEO cu peste 10 ani de experiență, atât în proiecte naționale cât și internaționale. A creat SEOproject.ro, locul în care SEO este explicat pe înțelesul tuturor și este co-fondator AllinWriter.com, un instrument ce simplifică și automatizează crearea de conținut optimizat cu ajutorul inteligenței artificiale.

Prețul unui bilet early-bird este de 250 lei + TVA până la data de 31 martie, iar costul după această dată va fi de 300 lei + TVA.

Cumpără acum un bilet pentru a prinde un loc la SEO Vibes București 2024.

Locurile sunt limitate de aceea îți sugerăm să îți achiziționezi biletul din timp.

Bilet Early Bird – Cumpără acum!

Mai multe informații despre eveniment, agenda și speakerii sunt disponibile pe pagina evenimentului aici.

Previous post Wanna.ro – Descoperă Cadoul Perfect: Portofelele din Piele Personalizate
Next post Inchirierea auto: solutia unei vacante flexibile?