Care sunt cele mai bune hoteluri din Berlin?

Berlinul este o destinatie accesibila, desi se pare ca oamenii ar veni in continuare aici, chiar daca ar fi scump. Viata de noapte, muzeele, restaurantele si atractiile acestui oras nu pot fi ratate, indiferent de pret. Totusi, acest loc este relativ ieftin, ceea ce face din Berlin o destinatie foarte buna de vacanta.

Cum ajungi mai usor in Berlin?

Atunci cand vrei sa calatoresti in Berlin, cea mai buna solutie este aceea de merge cu waltrans.ro . Vei calatori cu microbuze moderne, in cele mai bune conditii si ai optiunea de a merge de la o destinatie la alta foarte usor si foarte simplu, fara sa fie nevoie sa pierzi timp in trafic pentru a cauta adresa la care vrei sa ajungi. In plus, daca vrei sa economisesti bani pentru cele mai mari atractii din oras, atunci trebuie sa gasesti o optiune de transport accesibila. waltrans iti pune la dispozitie transport Romania – Germania cu microbuzul la preturi avantajoase si, in plus, beneficiezi si de reduceri de grup, pentru elevi sau pensionari.

Asta e bine, dar unde ar trebui sa stai? Berlinul este plin de optiuni de cazare. Hotelurile sunt peste tot aici, iar noi iti vom sugera cateva locuri in care sa te cazezi cu incredere.

1.  Das Stue

Cel mai la moda membru al familiei hoteliere de lux din Berlin, Das Stue este situat in Ambasada Regala Daneza din anii 1930, restaurat de designerul spaniol Patricia Urquiola. Exista o lista lunga de motive pentru a ramane la acest hotel, inclusiv un spa alb perlat, camere cu vedere la Tiergarten si biblioteca originala cu trei etaje. Locatia centrala inseamna ca se afla la o scurta plimbare de majoritatea atractiilor principale din Berlin. Unele camere au vedere la gradina zoologica din Berlin si poti vedea animalele de aici.

2.  25hours Hotel Bikini Berlin

Vei gasi aici un hotel cu 149 de camere, 25hours Hotel Bikini Berlin, situat in interiorul centrului comercial „concept” Bikini Berlin, alaturat cu Tiergarten. Designul este un amestec de caramida expusa si iluminat industrial, atenuat de multa verdeata si mobilier viu colorat. Exista o mare atentie la detalii, inclusiv hamace si un restaurant fabulos din Orientul Mijlociu – Neni.

3. Kreuzberg

Daca esti alergic la roz, ar fi bine sa te cazezi in alta parte. Designerul din New York, Karim Rashid, si-a deschis hotelul cu muzica si stil de viata uimitor intr-o cladire moderna imensa, chiar langa raul Spree. Chiar si lifturile sunt iluminate de lumini colorate diferite, iar unele sunt decorate cu fotografii cu Rashid si sotia lui. Asa cum te-ai astepta de la un „hotel muzical” cu propriul manager de muzica, toate camerele sunt echipate cu statii de andocare pentru iPhone, iar daca ai chef de un concert spontan, poti comanda o chitara Gibson sau un pian electric in camera. Muzicienii mai dedicati pot folosi salile de repetitie si doua studiouri de inregistrare sau pot canta la concertele si petrecerile de pe acoperis.

4.  Hotel de Rome

Acest conac din secolul al XIX-lea a fost construit initial pentru a gazdui sediul Dresdner Bank, dar a fost transformat intr-un hotel somptuos de catre Rocco Forte in 2006. Personalul tanar este foarte prietenos. Toate cele 146 de camere depasesc limitele esteticului, cu mult lemn lustruit, marmura si catifea. Fosta crama din subsol gazduieste o piscina, un centru spa si o sala de sport complet echipata. Restaurantul din hol, La Banca, este specializat in bucatarie mediteraneana de lux, cu mese in aer liber vara.

Indiferent de hotelul pe care il alegi, este important sa acorzi atentie bugetului. Acestea nu sunt optiuni de cazare foarte accesibile, insa poti economisi bani alegand sa calatoresti cu o firma de transport Romania – Germaniacare asigura preturi avantajoase indiferent de perioada.