La modă și confortabil – Află care sunt cele 4 tipuri de încălțăminte care acoperă toate nevoile unui bărbat bine îmbrăcat!

         Pentru un bărbat pregătit mereu de acțiune, confortul oferit de articolele vestimentare ar trebui pus pe primul loc. În același timp, este necesar să te asiguri că arăți și bine ori că ești la modă. Uneori poți întâmpina dificultăți în a împăca aceste două aspecte cu grație. Din fericire, la capitolul încălțăminte poți să le ai pe amândouă în aceeași pereche de pantofi.

         Pentru cei ce vor să fie și confortabili, dar își doresc să țină și pasul cu moda, există 4 tipuri de încălțăminte care nu trebuie să lipsească din garderobă. În acest articol vei afla care sunt acestea și mai multe detalii despre fiecare pentru a te asigura că le deții și tu.

 Află care sunt cele 4 tipuri de încălțăminte care acoperă toate nevoile unui bărbat bine îmbrăcat:

Bocancii

         Bocancii sunt tipul de încălțăminte care te favorizează în orice sezon. Dacă nu este vorba de o pereche îmblănită pe dinăuntru sau care prezintă o căptușeală foarte generoasă, bocancii pot fi purtați chiar și în anotimpul cald. O pereche de bocanci îți poate fi utilă atât în cazul ținutelor de stradă, cât și în aventurile pe munte sau în natură.

Botinele

         Indiferent de stilul tău vestimentar, o pereche de botine chelsea te pot face să arăți excepțional. Acestea se potrivesc foarte bine stilului casual, dar îți vor fi de ajutor și în cazul în care vrei să te îmbraci ceva mai elegant. Dacă vrei să ai parte de confort suplimentar, este indicat să îți achiziționezi o pereche de botine din piele naturală. Pentru un plus de eleganță, optează pentru botinele din piele întoarsă. Singura mențiune necesară pentru acestea din urmă este faptul că sunt mai pretențioase când vine vorba de întreținere.

Pantofii sport

         Încălțămintea de tip sport te salvează din orice situație! Dacă ești genul de persoană activă, care merge foarte mult pe jos, tenișii îți sunt indispensabili. Pentru a fi în pas cu moda și pentru a avea parte și de confortul excepțional al încălțămintei sport, poți căuta adidași de bărbați aici pentru că site-ul kalapod.net îți oferă o paletă variată de modele deosebite. Pantofii sport pot fi asociați și ținutelor ceva mai îngrijite, precum sunt cele alcătuite după modelul business casual. În acest caz, este de preferat încălțămintea albă sau în culori neutre.

Mocasinii

         Mocasinii fac mereu senzație. Dacă știi cum să îi asortezi la ținuta ta, te vor scoate din impas chiar și atunci când trebuie să te îmbraci elegant. Ai grijă, totuși, la combinațiile care includ mocasini și pantaloni scurți. Nu sunt cele mai reușite, de regulă. Pe de altă parte, dacă vrei să porți mocasinii cu șosete, nu te avânta spre combinații foarte îndrăznețe dacă nu ai un simț cromatic ascuțit. Menține decența optând pentru șosetele negre, înalte și cât mai simple.

         În concluzie, cele mai confortabile tipuri de încălțăminte sunt și la modă, iar un bărbat care știe să se îmbrace cu bun gust le deține pe toate în garderobă. Dacă în colecția ta de încălțăminte se află o pereche de bocanci, una de mocasini, botine și pantofi sport, ai deja tot ce îți trebuie pentru a confecționa ținute la modă, dar și confortabile.

Sursa foto: unsplash.com

Previous post Vrei să-ți îmbunătățești garderoba și nu știi de unde să începi? Iată 3 articole care te salvează în orice situație
Next post Carti Salvatoare de vieti scise de catre Dr.Vanessa Youness, fondatoare YOUness WELLness Clinic & Retreat