Muncitori asiatici în România prin High Yield Group SRL – hygrecrutare.ro

București

În contextul creșterii rapide a nevoilor de forță de muncă a companiilor din România, High Yield Group SRL vine cu o soluție inovativă și adaptată cerințelor locale. Suntem o agenție de recrutare specializată în identificarea și plasarea de muncitori asiatici calificați și necalificați în domenii diverse ale economiei românești.

Echipa noastră este dedicată, transparentă și are ca obiectiv crearea de parteneriate durabile cu companiile din România, ajutându-le să își atingă obiectivele într-un mod rapid și corect.

Prin această comunicare ne propunem să prezentăm o imagine detaliată a serviciilor oferite de High Yield Group SRL, subliniind valorile pe care ne-am construit reputația, precum corectitudinea, respectul și profesionalismul.

Cu o gamă largă de domenii de aplicare, de la depozite și producție la HORECA și construcții, oferim soluții adaptate  de recrutare și angajare de muncitori asiatici fiecărui partener în parte.

Oferta High Yield Group SRL – hygrecrutare.ro

Înțelegem că fiecare companie are nevoi și așteptări specifice, iar scopul nostru este să oferim angajați potriviți pentru fiecare post disponibil. Personalul selectat de noi este supus unor teste riguroase în câmpul muncii înainte de angajare, pentru a asigura o integrare cât mai rapidă și eficientă. Ne implicăm activ în toate demersurile necesare, inclusiv cele birocratice, simplificând astfel procesul pentru angajatorul românesc.

Valori și misiune

Corectitudinea, respectul și profesionalismul sunt principiile care ne ghidează în fiecare etapă a colaborării cu partenerii noștri. Transparența este un alt pilon fundamental al activității noastre, de la prezentarea prețurilor până la desfășurarea procesului de recrutare. Păstrăm și respectăm confidențialitatea informațiilor cu care suntem încredințați, punând interesul clientului înainte de orice altă considerent.

Domenii de activitate în care High Yield Group SRL este specializat

Nișele pe care le avem în vizor cuprind o gamă variată de industrii: depozite, producție/fabrici, HORECA, construcții, agricultură și alte domenii industriale. Activitatea noastră se desfășoară la nivel național, cu un birou central în București, pe Str. Izvor nr. 78, et. 2, în proximitatea Palatului Parlamentului.

Dacă aveți nevoie de recrutarea de personal asiatic într-un mod rapid, corect și transparent, vă invităm să contactați echipa pentru o discuție preliminară. Cu High Yield Group SRL, găsiți partenerul potrivit pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Website: https://hygrecrutare.ro

Email: office@hygrecrutare.ro

Telefon: 0732 934 235