Trei idei care te vor ajuta să îmbunătățești aspectul casei tale

Îți dorești foarte mult să dai un aer nou mobilierului din locuința ta și să reîmprospătezi per total aspectul casei tale? Există numeroase lucruri pe care poți să le faci, cu un pic de îndemânare și poate un pic de perseverență și inspirație fără să trebuiască să faci investiții prea mari. Citește mai departe pentru a afla cum să îmbunătățești semnificativ aspectul căminului tău în doar câțiva pași relativ simpli și, de ce nu, chiar distractivi.

Iată trei metode pentru un look fresh pentru locuința ta

1.     Mobila

Nu te speria!  Nu e vorba despre aruncat mii de lei pe mobilă nouă și scumpă. Există o variantă mult mai accesibilă oricărui tip de budget. Este vorba despre recondiționarea mobilei din bucătăria ta cu ajutorul vopselei universale de tip spray, care vine în zeci de nuanțe și stiluri, este extrem de ușor de aplicat pe orice fel de material și îți va transforma mobilierul într-unul ca nou în doar câteva ore. Ai grijă doar să cureți și să usuci bine suprafețele înainte de aplicare pentru o aderență imbatabilă. Nu sta prea mult pe gânduri și aruncă un ochi peste oferta de spray vopsea aici, pe site-ul celor de la Feyro.ro, care ți-au pregătit numeroase opțiuni!

2.     Plante

Dacă îți plac florile, sunt șanse mari să te împaci destul de bine și cu prezența plantelor în viața ta de zi cu zi, mai exact în decorul casei tale. Plantele sunt bine-cunoscute pentru capacitatea lor de a transforma dramatic încăperile atât estetic, cât și în ceea ce privește aerul și mirosul, transformând spațiul într-unul mai plăcut și mai viu. Ficusul e la mare căutare, este destul de înalt și prietenos, arată nemaipomenit în colțul camerei și este simplu de îngrijit. Nu uită să le uzi din când în când, altfel vor muri mai repede decât ți-ai dori.

3.     Lumina

Cantitatea de fascicule luminoase care pătrund într-o casă spune multe despre tipul de oameni care locuiesc în ea. Asigură-te că ai suficientă lumină în toate încăperile, întrucât aceasta ajută la o menținerea vederii sănătoase pe termen lung și dă un aspect aerisit și curat casei. Instalează perdele la geamuri și uși care facilitează trecerea luminii, deoarece lumina naturală este cea mai sănătoasă pentru ochii tăi. De asemenea, asigură-te că ai montate corpuri de iluminat care emit o lumina caldă, blândă, dar în același timp puternică și plăcută, care nu deranjează și nu obosește vederea în nopțile în care ai de lucru până mai târziu.

Așadar, ia în considerare toate aceste aspecte și bineînțeles, documentează-te și despre alte metode care să te ajute la această mică transformare a locuinței tale și sigur vei ajunge la un rezultat pe care îl vei îndrăgi. Nu uita că, atunci când locuința ta arată așa cum îți place ție, te simți mai bine, te odihnești mai bine, trăiești mai bine și mai frumos și ești mai nerăbdător să te întorci zilnic într-un loc pe care cu adevărat îl poți numi ‘’acasă’’.

Sursa foto: Pixabay.com.

Previous post Broker de Credite în Ploiești: Ghid Detaliat pentru Servicii Financiare Personalizate
Next post ESLE – Resursa ideală de desene de colorat pentru părinți, profesori, educatori de grădiniță și babysitteri