Vă gândiți să vă puneți implanturi dentare?

Ați auzit de Cris Smile – Cabinet Stomatologic Sector 5, una dintre cele mai bune clinici dentare din oraș? S-ar putea să fiți curioși să aflați care sunt avantajele alegerii acestei clinici pentru nevoile dumneavoastră de îngrijire dentară.

Implanturile dentare sunt dinți artificiali care sunt plasați chirurgical în osul maxilarului pentru a înlocui dinții lipsă. Aceștia arată și se simt ca dinții naturali și oferă o potrivire sigură și confortabilă. Implanturile dentare pot fi folosite pentru a înlocui un singur dinte lipsă, mai mulți dinți lipsă sau chiar intreaga arcada dentara.

Principalul avantaj al implanturilor dentare este că reprezintă o soluție permanentă de inlocuirea a dintilor pierduti.. Spre deosebire de protezele și punțile dentare, implanturile dentare nu sunt detașabile și nu necesită îngrijire sau întreținere specială. De asemenea, sunt mai confortabile decât protezele și punțile tradiționale și oferă un aspect și o senzație naturală.

Un alt beneficiu al implanturilor dentare este că pot ajuta la conservarea osului maxilar și la prevenirea deteriorării acestuia. Atunci când se pierde un dinte, osul maxilarului din zona respectivă începe să se deterioreze, ceea ce poate duce la un aspect îmbătrânit. Implanturile dentare ajută la conservarea osului maxilar prin faptul că oferă o bază sigură pentru dinții artificiali.

Există multe beneficii ale implanturilor dentare, printre care:

 • Arată și se simt natural.
 • Oferă o potrivire sigură și confortabilă.
 • Sunt o soluție permanentă pentru pierderea dinților.
 • Nu necesită îngrijire sau întreținere specială.
 • Contribuie la conservarea osului maxilar și previn deteriorarea acestuia.
 • Pot îmbunătăți sănătatea orală.
 • Pot îmbunătăți capacitatea de vorbire și de mestecat.
 • Pot ajuta la restabilirea încrederii.

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări legate de implanturile dentare:

Cât durează implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt proiectate să dureze o viață întreagă, atâta timp cât aveți grijă de ele. Periajul corect și folosirea aței dentare, precum și vizitele regulate la dentist, vă vor ajuta să vă asigurați că implantul dvs. durează cât mai mult timp posibil.

Este dureroasă procedura implantului dentar?

Procedura implantului dentar nu este, de obicei, dureroasă, deoarece se efectuează sub anestezie locală. Cu toate acestea, unele persoane pot resimți un oarecare disconfort în timpul procedurii.

Cât costă implanturile dentare?

Costul implanturilor dentare variază în funcție de tipul de implant și de complexitatea procedurii. În general, implanturile dentare sunt mai scumpe decât protezele sau punțile, dar oferă o soluție mai permanentă pentru pierderea dinților.

La Cris Smile  suntem specializați în implanturi dentare. Echipa noastră de medici stomatologi experimentați și calificați se angajează să ofere servicii de cea mai bună calitate pentru toți pacienții noștri. Folosim cele mai noi tehnologii și tehnici pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc cele mai bune rezultate posibile.

Înțelegem cât de important este să alegeți un dentist calificat pentru implanturi dentare.  În timpul consultației, dentiștii noștri vor evalua nevoile dumneavoastră individuale și vor discuta cele mai bune opțiuni de tratament pentru dumneavoastră.

Există numeroase avantaje în alegerea Cris Smile  pentru nevoile dumneavoastră de implant dentar. Iată doar câteva dintre aceste avantaje:

 • Medicii noștri stomatologi experimentați și calificați sunt dedicați să ofere îngrijire de cea mai înaltă calitate.
 • Folosim cele mai noi tehnologii și tehnici pentru a asigura cele mai bune rezultate.
 • Oferim o atmosferă confortabilă și relaxată.
 • Ne facem timp pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

După intervenția chirurgicală de implant dentar, este important să urmați instrucțiunile dentistului dumneavoastră pentru îngrijirea ulterioară. Acestea pot include administrarea de medicamente pentru a reduce umflarea și inflamația și evitarea anumitor activități pentru o perioadă de timp.

Dentistul dumneavoastră va programa, de asemenea, întâlniri de urmărire pentru a monitoriza implantul și a se asigura că se vindecă în mod corespunzător. Este important să participați la aceste programări pentru a vă asigura că implantul se vindecă corect.

Dacă luați în considerare implanturile dentare, contactați Cris Smile  astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să obțineți un zâmbet frumos și sănătos.

Vrei sa iti recastigi zambetul perfect? In cabinet stomatologic sector 5 –  Cris Smile Studio, te asteptam sa descoperi avantajele procedurii de inserare a unui implant dentar. Este o metoda moderna, eficienta si sigura de a-ti reface dantura. Beneficiezi de tehnologie de ultima generatie si de o echipa de medici stomatologi cu experienta si profesionalism. Nu mai amana sa iti recastigi zambetul perfect, programeaza-te acum la Cris Smile Studio!

🌐www.cris-smile.ro

📧mailto:office@cris-smile.ro

☎️021.9177

📞0723.918.404

🏢Str. Malcoci, nr.2, Bl. 36, sc.B, parter, Ap.59, Sector 5, Bucuresti

https://www.facebook.com/cris.smile.studio/

 linkedin.com/in/dr-cristina-munteanu-b8763a174

https://www.linkedin.com/company/cris-smile-studio/

https://www.instagram.com/cris.smile.studio/

https://www.youtube.com/@drcristinamunteanu5630

https://cris-smile.ro/blog/