Curs intensiv de prim ajutor – învăță să fii eroul salvator într-o singură zi!

Vă invităm să participați la un curs de prim ajutor, care va avea loc pe data de 23 aprilie 2023, începând cu ora 12:00, în București, la adresa Bd Chișinău nr. 1. Cursurile vor fi susținute de către un cadru medical specialist și vor dura o zi.

Cursul de prim ajutor de baza va fi intensiv, acoperind atât aspecte teoretice, cât și practice ale acordării primului ajutor. Veți învăța cum să identificați riscurile la care se expune salvatorul, cum să așezați o persoană inconștientă care respiră în poziția laterală de siguranță, manevrele de resuscitare de bază, executarea manevrei Heimlich, gestionarea traumatismelor (contuzii, luxații, entorse, hemoragii), aplicarea pansamentelor, imobilizarea și transportul pacientului, abordarea accidentelor rutiere, electrocutării, înecului, politraumatismelor, traumatismelor cranio-cerebrale, arsurilor, degerăturilor, insolației, șocului anafilactic, mușcăturii de animale, înțepăturii de insecte și intoxicațiilor.

La finalul cursului, veți primi un certificat de absolvire, fără termen de valabilitate, care vă va recunoaște competențele dobândite în ceea ce privește acordarea primului ajutor. De asemenea, veți primi suportul de curs în format electronic.

Nu ratați această oportunitate de a vă dezvolta abilitățile și cunoștințele în acordarea primului ajutor. Inscrierile sunt deschise, așa că vă rugăm să vă rezervați locurile din timp.

https://asociatiasucces.ro/curs-de-prim-ajutor/

Previous post <strong>Încrederea clienților și-a spus cuvântul. Cosmin Răileanu, printre cei 7 finaliști la Gala Antreprenorilor EY</strong>
Next post Cum să-ți eficientizezi spațiul în bucătărie?