Nu mai știi ce să porți la muncă? Vezi aici top 3 ținute pe care le poți aborda la birou!

Principalul lucru care nu ți-a plăcut niciodată la munca de la birou este faptul că trebuie să te gândești mereu ce outfit să porți și să ai mereu haine pentru a schimba ținutele? Te-ai săturat de acest stres în plus și ai da orice să mai poți munci doar de acasă, pentru că nu mai știi cu ce să te îmbraci? Ei bine, atunci acest articol ți-a pregătit 3 idei ușoare de ținute pe care le poți purta și tu la muncă, ușor de realizat și care se potrivesc oricăror gusturi. Citește-l până la capăt și vezi despre ce este vorba, iar apoi treci la treabă!

Iată cum te poți îmbrăca atunci când mergi la serviciu

1.     Fustă și cămașă

Prima ținută pe care o poți aborda la muncă este o fustă neagră sau alb-neagră, alături de o cămașă albă, un dres nici prea subțire, nici prea gros și o pereche de cizme înalte cu puțin toc. Acestui outfit îi poți adăuga un trench de pânză, stofă sau blugi și o geantă mare, dar și o pereche de ochelari de soare, dacă ținuta este purtată primăvara, vara, și de ce nu, în zilele însorite de toamnă sau iarnă. Este un tip de ținută confortabilă, casual, dar și office și merge oricând purtată de oricine.

2.     Bluză/pulover și blugi

În continuare, tot la birou poți purta fără probleme o bluză sau un pulover mai largi alături de o pereche de blugi evazați și niște ghete sau chiar adidașii potriviți. În funcție de anotimp, acestei ținute îi poți adăuga un fes sau o șapcă, o geacă de piele sau chiar una vătuită și o gentuță de umăr cu o pereche de ochelari de soare, cu care vei da gata pe absolut oricine care te observă. Poți aborda orice culoare dorești, te reprezintă și îți stă bine în ea, atât timp cât asortezi corespunzător piesele vestimentare, creând un outfit de excepție.

3.     Pantaloni de stofă și pulover

Nu în ultimul rând, pantalonii de stofă clasici sau evazați, alături de un pulover sau o cămașă și niște pantofi cu toc te vor face să te simți comod, dar în același timp elegantă și discretă. Nu uita că cel mai important lucru atunci când alegi modelul hainelor este forma corpului tău, astfel încât acestea să te avantajeze și să te transforme în cea mai bună variantă a ta, pentru că, da, hainele chiar contează și oferă un aspect total schimbat unei persoane. Acestei ținute îi poți adăuga o geacă lungă și groasă în serile geroase de iarnă și nu vei găsi în altă parte decât pe StarShinerS.ro, unde au o gamă largă de geci de femei, potrivite pentru orice gusturi. Aruncă o privire și e imposibil să nu pleci cu ceva frumos de acolo!

În concluzie, dacă te-ai săturat de outfiturile clasice, pe care le abordezi mereu atunci când mergi la birou sau, pur și simplu, nu mai știi ce să porți, atunci poți apela fără probleme la variantele pe care le-ai regăsit mai sus. Bineînțeles, le poți adapta după bunul plac, nu există reguli în modă!

Sursă foto: Pixabay.com