Sfaturi pentru a-ți menține telefonul ca nou

Cel mai de preț bun al unei persoane în ziua de astăzi este telefonul mobil, deoarece acesta conectează utilizatorul cu știri noi, muzică, persoanele dragi, înlocuiește camera de filmat și poate fi chiar și propriul computer pentru a lucra online, de aceea, este nevoie de o protecție sporită împotriva accidentelor involuntare.

         Iată câteva sfaturi pentru a avea mereu un telefon mobil în stare impecabilă

1.     Ține-l mereu în husă

Deoarece nu știi niciodată când îți poți scăpa telefonul, este recomandată purtarea unei huse de protecție, pentru a evita crăparea sticlei ecranului sau a display-ului. Este important să alegi husa potrivită, care oferă o protecție constantă împotriva accidentelor, dar care este și stilată, pentru a nu fi neplăcută din punct de vedere estetic. Dacă deții cel mai nou telefon de la Apple, accesează site-ul celor de la Lerato.ro și vezi aici gama de huse pentru iPhone 14 Pro Max, la prețuri pentru toate buzunarele.

2.     Folosește o folie de protecție pentru ecran

Chiar dacă folosești o husă pentru telefonul tău, este important să aplici și o folie, pentru a proteja sticla ecranului în cazul unui impact. Poți alege între o folie de sticlă securizată, folie de tip privacy sau folia din policarbonat. Toate acestea au rolul de a proteja sticla telefonului tău de zgârieturi sau crăpături. De asemenea, dacă telefonul tău are spatele de sticlă, se recomandă și o folie specială. Dacă dorești intimitate atunci când îți folosești telefonul în public, poți încerca folia de tip privacy, care nu permite pătrunderea luminii pe ecran din alte unghiuri vizuale decât cel al utilizatorului.

3.     Menține telefonul curat, atât la exterior, cât și la interior

Nu mulți cunosc acest lucru, dar telefonul poate conține pe suprafața sa mai mulți microbi și bacterii decât mânerul unei uși. Deoarece telefonul se află cu tine și afară, și în mijloacele de transport în comun, și în casă, încearcă să folosești câțiva stropi de spirt sau alcool dezinfectant și o cârpă uscată pentru a-l igieniza. Pentru o utilizare cât mai îndelungată și eficientă, șterge fișierele media de care nu mai ai nevoie din memoria telefonului tău sau transferă-le într-un cont online de tip Cloud, iar aplicațiile care ocupă spațiu în sistemul telefonului și pe care nu le-ai mai folosit de o vreme, șterge-le. Acest lucru va ușura memoria RAM a telefonului și îl va face mai rapid, oferind spațiu liber pentru noi amintiri.

         Așadar, protejează-ți mereu telefonul, pentru a te bucura de beneficiile oferite de acesta pentru cât mai mult timp, avându-l ca nou chiar și după ani de la achiziționare.

Sursa foto: Unsplash.com

Previous post Funcționează numărarea cărților la Blackjack? Metode și recomandarea experților
Next post Gadgeturi pentru industria auto